Şimdi Değilse Ne Zaman?

Kendinizi tanıyor musunuz? 

Yaşamınızı bir cümle ile tanımlamanızı istesem nasıl bir tanımlama yapardınız? 

Zor mu? 

Kolay mı? 

Akışta ve ne gelirse eyvallah dediğiniz bir şekilde mi yaşıyorsunuz yoksa yaşamınız üzerinde kontrolünüz olduğunu hissediyor musunuz? 

Belki değiştirmek istedikleriniz var. Belki de korumaya çalıştıklarınız! 

Ulaşmak istediğiniz hedefleriniz olabilir. Doyumlu ya da doyumsuz hissettiğiniz tarafları olabilir hayatınızın. 

Bir yerlerde bir şeyleri kaçırıyor gibi hissediyor da olabilirsiniz. 

Yarattığınız ideal ben’in peşine düşmek ve kendinizi değiştirmek istiyorsunuz. 

İlişkilerinizi pek de istediğiniz gibi yönetemiyor ve yeni yöntemlere ihtiyaç duyuyor  olabilirsiniz. Karar vermeniz gereken çok önemli bir gündeminiz olabilir. Boşanmak istiyor, bedellerini ödemeye hazır hissetmiyor korkuyor olabilirsiniz. 

Belki de yaşamınızın tek bir yönüne sarılmış, dengeyi kaybetmiş olduğunuzu derinde bir yerlerde hissediyorsunuz. 

Tüm bunlar koçluk seansları içersinde konuşabileceğiniz, kendiniz üzerinde derinleşebileceğiniz ve tam şu an’da  çalışabileceğiniz alanlar. Koçluk geçmişle değil bugün ve gelecek ile ilgili adımlarınızı belirlemenize yardımcı olan bir sistem. 

Bir keşif yolculuğu aslında. Kendinizi, değerlerinizi, derinlerde ne istediğinizi bulmanızı sağlar. Savrulmadan yolunuzu bulmanızı, yolda kalmanızı ve gerektiğinde yolunuzu değiştirmenizi garanti eder. 

Merkezinde sen varsın. Kahramanı, baş rol oyuncusu sensin. Seanslar sırasında aktif olan sensin. Tüm cevaplara sahipsin. Tek ihtiyacın güçlü sorular ve seni tüm kalbiyle dinleyen bir koç. 

Duyulduğunda, kendi sesini duyduğunda hiç farkında olmadığın bir gerçeği seanslarda bulduğunda kendini çok iyi hissedeceksin. Anlamaya başladığında kendini, neyi neden yaptığını farkettiğinde daha çok seveceksin kendini. Bazen peşinden koştuğun şeyin yükün olduğunu, bazen varmak istediğini düşündüğün yerin hiç umrunda olmadığını şaşırarak keşfedeceksin. Bazen engellerinin, seni durduran seslerin kaynağını bulduğunda ilerleyebileceğini göreceksin. 

 


Yol senin, yolculuk senin. 

Bir soruyla bırakıyorum seni…

 


95 yaşına geldiğinde hayatın hakkında ne söylemek istiyorsun?

 

Yorumlar