Anasayfa /  Spor

Şifresiz Yeni Malatyaspor Fenerbahçe canlı izle - Beinsports izle

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı izle - Beinsports canlı maç izle. Süper Lig'de tek hedefi Şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe deplasmanda Ligin flaş ekibi Yeni Malatyaspor'a konuk oluyor. Heyecanla beklenen Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı tüm gelişmeleri haberimizde. Peki Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı beinsports canlı izle. İşte Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı izle - Beinsports canlı maç izle. Şifresiz Yeni Malatyaspor Fenerbahçe canlı izle - Beinsports izle

Abone ol
Abone ol 24 Kasım 2019 16:23

Şifresiz Yeni Malatyaspor Fenerbahçe canlı izle - Beinsports izle

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı izle - Beinsports canlı maç izle. Süper Lig'de tek hedefi Şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe deplasmanda Ligin flaş ekibi Yeni Malatyaspor'a konuk oluyor. Heyecanla beklenen Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı tüm gelişmeleri haberimizde. Peki Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı beinsports canlı izle. İşte Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı izle - Beinsports canlı maç izle

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı izle - Beinsports canlı maç izle

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı izle - Beinsports canlı maç izle

Emre Belözoğlu: Üç puanı alacağımızdan şüphem yok

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman öncesi takım arkadaşlarıyla bir konuşma yaptığı öğrenildi.

 

Ligde 11. hafta sonunda 2. sırada olduklarını hatırlatan Emre'nin, "Hedefimize doğru ilerlerken, Malatya'da bir kaza yaşamadan dönmemiz gerekiyor. Rakibimiz her ne kadar zorlu bir takım olsa da biz Fenerbahçe'yiz. Sezon başında yakaladığımız, her maçta güçlenen bu inancı ve şampiyonluk havasını, pazar günü sahaya yansıtarak kazanacağımıza inanıyorum. Oldukça kaliteli bir kadroyuz ve ligin en iyi futbol oynayan takımıyız. Yeni Malatyaspor karşısında üç puanı alacağımızdan şüphem yok." ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe BTC Türk Yeni Malatyaspor deplasmanına çıkıyor. İşte karşılaşmaya dair detaylar...

Süper Lig'in 12. haftasında 20 puanla 5. sırada bulunan Fenerbahçe, 18 puanla 8. sırada bulunan BTC Türk Yeni Malatyaspor deplasmanına çıkıyor. Karşılaşma öncesinde sakatlıklarla boğuşan ve çok önemli oyuncularından yoksun olan Fenerbahçe, bu zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılıp ligin zirvesine tırmanmak istiyor. Son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan sarı lacivertliler bu maçla birlikte galibiyet serisi yakalamak istiyor. Öte yandan karşısında son 5 maçtır bileği bükülmeyen ve Sergen Yalçın yönetiminde giderek ivme kazanan BTC Türk Yeni Malatyaspor, bu yenilmezlik serisini bir galibiyetle daha taçlandırmak istiyor. Saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen idman saat 11.30'da koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Antrenmanda üç gruba ayrılan futbolcular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Bu antrenmanla birlikte BTC Türk Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, 16.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Malatya'ya hareket edecek.

BTC Türk Yeni Malatyaspor Fenerbahçe nasıl canlı izlenir?

BTC Türk Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?
Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın almak için tıklayınız

 
Fenerbahçe'ye Malatya'da coşkulu karşılama
Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Malatya'da havaalanında taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

24 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Yeni Malatya Stadında oynanacak Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesi özel uçakla akşam saatlerinde Malatya Erhaç Havaalanına inen sarı lacivertli takımı Malatya'da taraftarlar coşkuyla karşıladı.

Uçağın piste inmesi ile birlikte sloganlar atmaya başlayan taraftarlar, Fenerbahçeli oyunculara çiçek takdim etti. Futbolcularla hatıra fotoğrafı da çektiren taraftarlar, sarı-lacivertlilere uzun süre sevgi gösterisinde bulundu.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan takım otobüsünün havaalanından hareket etmesi ile birlikte meşaleleri yakan yüzlerce taraftar, tezahüratlar eşliğinde takımlarını kalacakları otele uğurladı.

Yeni Malatyaspor'da hedef Fenerbahçe'yi yenip zirveye ortak olmak
Süper Lig'in 12. haftasında 24 Kasım Pazar günü Yeni Malatya Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Yeni Malatyaspor'da bu maçın hazırlıkları sürüyor.

Süper Lig'de topladığı 18 puanla 7. sırada bulunan Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe'yi yenerek zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Malatya temsilcisinde kırmızı kart cezalısı Eren Tozlu dışında eksik oyuncu bulunmazken, sakatlığı düzelen Fofana ve Chaalali'nin maç kadrosuna alınacakları belirtildi.

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın Fenerbahçe karşısındaki en büyük kozları Brezilyalı Guilherme ve golcü Jahovic olacak. Ligin 9 golle en golcü futbolcusu durumunda bulunan Adis Jahovic ve 6 asistle en fazla asist yapan futbolcusu olan Guilherme'yi bu maça özel olarak hazırlayan Yalçın'ın Gökhan Töre'ye de 11'de şans tanıyacağı öğrenildi.

Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe karşına, Farnolle, Chabake, Hadabe, Mustafa, Sakıb, Acuah, Robin, Guilherme, Gökhan, Bifouma ve Jahovic çıkması bekleniyor.

Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasını Mete Kalkavan yönetecek.

Mevlüt Erdinç'te yırtık tespit edildi!
Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın kafilesi belli olurken, sarı-lacivertli futbolcu Mevlüt Erdinç'in sol bacak adalesinde yırtık tespit edildi.

Fenerbahçe'de Malatya'ya gidecek kafile belli oldu. Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezası bulunan Isla ve sakatlıkları bulunan Max Kruse ve Vedat Muriqi yer almazken Yeni Malatyaspor karşısında forvette forma giymesi beklenen Mevlüt Erdinç'ten de kötü haber geldi. Antrenmanda bacağının alt kısmında ağrı hisseden Mevlüt Erdinç'in çekilen mr'ı sonrasında sol bacak alt adalesinde kısmı yırtık tespit edildi. Kulüpten yapılan bilgilendirmede oyuncunun tedavisine başlandığı bildirildi.

Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor kafilesi şöyle:
"Altay, Harun, Sadık, Zanka, Serdar, Rami, Murat, Hasan Ali, Emre, Jailson, Gustavo, Ozan, Tolga, Tolgay, Zajc, Ferdi, Alper, Dirar, Deniz, Rodrigues, Moses."

AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri
Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWeb//www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri

Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay! 

Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. 

Maçı şifresiz yayınlayacak olan kanallar: (Şifresiz maç izle)

Klik Sport
Fox Soccer 2GO
O2TV Football
Sport Tv 1 (Portugal)
Arena Sport 3 HD (Cro)
beIN Max 7 (Espana)
beIN Sports France 3 HD
BT Sport Extra 2 HD
Digi Sport 5 (Svk)
Sky Sport 4 (Germany)
Sport 2 (Hungary)
SuperSport 5 Za
Sport Tv 1 (Portugal)
SuperSport Maximo 1
TV3 Sport 1 (den)
Viasat Football Sweden
Viasat Football Norway
ViaPlay (denmark)
ViaPlay (finland)
ViaPlay (norway)
ViaPlay (sweden)
Fox Sports 2
Justin Tv
Netspor
Taraftarium24
Mac24 Tv
Periscope
Scope
Youtube
Videostream

Yorumlar