Anasayfa /  Medya /  Dizi

Show TV'nin yeni dizisi Güzel Günler konusu nedir, oyuncuları kimler?

Show TV'nin yepyeni dizisi Güzel Günler, 6 Kasım Pazar akşamı ilk bölümüyle izleyici ile ekranlarda buluşuyor. Yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği ve her Pazar akşamı yayınlanacak olan dizi ile ilgili araştırmalar hız kazandı.

Abone ol
Abone ol 06 Kasım 2022 21:52

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker gibi başlıca isimlerin bulunduğu Güzel Günler dizisi, 6 Kasım Pazar akşamı saat 20.00'de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor.

GÜZEL GÜNLER KONUSU

Selma (Leyla Tanlar) bütün çıkar yolların tükendiğini düşündüğü bir anda ona kalan mirası alabilmek için Van'dan İstanbul'a gelir. Altında babasından kalma hurda arabası, yanında varı-yoğu kardeşi Leylim'le birlikte.

Mirası alabilmek için tek şart, mirasın diğer ortağı, eski aşkı Mihran'ı (Burak Dakak) bulmaktır. Onunla aynı gün doğan, daha doğdukları gün birbirlerini büyük bir aşkla sevecekleri kehanet edilen, Selma'nın günah keçisi ilan edildiği yangının ardından İstanbul'a göçen Mihran.

Selma, İstanbul'da Mihran'ı bulur. Böylece sadece Selma ve Mihran'ın değil, Mihran'ın barista kuzeni Atakan'ın (Olgun Toker), Atakan'ın platonik aşkı boksör Altan'ın (Zeynep Çamcı), Mihranların büyük ve neşeli ailesinin; teyzesi menemenci Kıymet (Binnur Kaya), kuzeni Füsun (Ecem Erkek), annesi Saliha (Seray Gözler), Kıymet'in eli-kolu Feyyaz (Orkuncan İzan) ve ezeli rakibi Hakim'in (Yıldıray Şahinler) hayatı da değişmiş olur.

GÜZEL GÜNLER OYUNCU KADROSU

Senaryosunu Selin Tunç'un kaleme aldığı TMC film imzalı Güzel Günler dizisi, usta oyuncularla genç yıldızları bir araya getiriyor.

Birbirinden yetenekli isimlerin buluştuğu dizinin kadrosunda yer alan isimler şöyle;

Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler.

Etiketler güzel günler
Yorumlar