Anasayfa /  Foto Galeri

Şeyma Subaşı çırıl çıplak pozunu paylaşıp dakikalar içinde hemen sildi

Subaşı, son olarak Instagram'dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Uzun süredir Miami'de olan Subaşı, İstanbul'a döndü. Kaldığı otelin havuz başında objektif karşısına geçen 31 yaşındaki bir çocuk annesi fenomen isim, bu kez çıplak fotoğrafıyla olay yarattı. Subaşı'nın olay fotoğrafı bir süre sonra kaldırdığı görüldü. Şeyma Subaşı, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldı.

Şeyma Subaşı çırıl çıplak pozunu paylaşıp dakikalar içinde hemen sildi - Sayfa 1

Instagram hesabından çıplak fotoğrafını paylaşıp silen Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'dan ayrılık açıklaması geldi. Şeyma Subaşı, Instagram hesabından Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den anlaşarak ayrıldığını duyurdu.

Şeyma Subaşı çırıl çıplak pozunu paylaşıp dakikalar içinde hemen sildi - Sayfa 2

Acun Ilıcalı ile evliliğinden bir çocuğu olan Şeyma Subaşı, bir dargın bir barışık olduğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'yle geçtiğimiz aylarda barıştı. 14 Şubat'ı da birlikte geçiren Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle evleneceği konuşuluyordu. Ünlü çiftten beklenmedik bir karar geldi. Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrıldıklarını duyurdu. Ayrılık haberini ise ilk olarak Şeyma Subaşı Instagram hesabından paylaştı. Şeyma Subaşı ayrılık açıklamasından önce Instagram'da çıplak fotoğrafını paylaşıp dakikalar içerisinde silmişti.

Şeyma Subaşı çırıl çıplak pozunu paylaşıp dakikalar içinde hemen sildi - Sayfa 3

Şeyma Subaşı, İtalyan Dj Guido ile ayrıldıktan sonra mutluluğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'de buldu.

Şeyma Subaşı çırıl çıplak pozunu paylaşıp dakikalar içinde hemen sildi - Sayfa 4

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi, çoğu zaman ilişkilerinde iniş ve çıkış yaşadı.