Anasayfa /  Politika

Muharrem İnce Maltepe mitingi canlı izle!

24 Haziran seçimlerine 1 gün kala Muharrem İnce son mitingini İstanbul Maltepe'de düzenliyor. Seçmenler, miting alanını yavaş yavaş doldururken organizasyona katılamayan vatandaşlar televizyon ve internetten mitingi izleyecekler. Muharrem İnce'nin Maltepe mitingini izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Abone ol
Abone ol 23 Haziran 2018 12:50

Yarın yaklaşık 55 milyon seçmen sandık başına giderek oy kullanacak. Bugün CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün son mitingini Maltepe'de yapıyor. İstanbul'da yaşayan seçmenler miting alanını yavaş yavaş doldururken alana gidemeyen vatandaşlar, mitingi internetten ve televizyondan seyredecekler. Muharrem İnce'nin Maltepe mitingi saat 13.00'te başlar başlamaz canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Muharrem İnce Halk TV Maltepe Mitingi canlı izle

MİTİNGDEN NOTLAR

Oluşturulan kontrol noktalarından alana girişler sağlanırken, alana 80 metre genişliğinde, 20 metre derinliğinde platform kuruldu, birçok bölgeye LED ekranlar ve ses sistemleri yerleştirildi.

Gazeteciler için 40 metre uzunluğunda iki ayrı bölümden oluşan basın tribünü hazırlandı. Basın platformunda canlı yayınlar için mini stüdyo alanları kuruldu. Canlı yayın araçları basın platformunun hemen arkasındaki alana yerleştirildi. Mitinge, yaklaşık 400 yerli ve yabancı basın mensubu akredite oldu. Alan çevresinde iki bebek çadırı ile yaşlı ve hastaların dinlenebilmesi için bir çadır oluşturuldu. Ayrıca, alan çevresinde 6 ambulans hazır bekletiliyor.

Miting alanına giriş kapılarına yakın yerlerde bayrak ve şapka dağıtımı yapılıyor. Alanın çevresinde dağıtıma hazır yaklaşık 1 milyon su bulunduruluyor.

Maltepe, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 'nin düzenleyeceği büyük İstanbul mitingine hazır. Saat 13.00'da başlayacak miting için çok sayıda yurttaş sabah erken saatlerden itibaren yollara düştü. Muharrem İnce 'nin "Formalarınızı giyin, kol kola gelin" çağrısına uyan taraftarlar da formalarını giyip Maltepe 'ye doğru yola çıktı.

Maltepe'deki miting alanı güvenlik amacıyla polis bariyerleri ile çevrilirken, mitinge gelenler kontrol noktalarından geçerek içeriye alınıyor. Mitinge gelenlerin Türk bayrakları ile Atatürk ve İnce'nin fotoğraflarını taşıdıkları görüldü. Alana Muharrem İnce 'nin konuşma yapacağı büyük bir platform kuruldu, kurulan ses sistemi için çelik kuleler üzerine hoparlörler yerleştirildi. Miting alanına ayrıca cep telefonlarında sorun yaşanmaması için GSM operatörleri tarafından seyyar baz istasyonları da yerleştirildi. Basın icin hazırlanan protokolde yaklaşık 500 gazeteci görev yapıyor. Basın mensuplarının yarısı yabancı basın temsilcilerinden oluşturuyor.

Maltepe'de yaşananları dakika dakika canlı yayınımızdan  takip edebilirsiniz....

10.30 -  Maltepe miting alanı dolmaya başladı.

11.25 - Maltepedeki miting alanı bu dakika itibariyle tamamen doldu. Parti görevlileri yeni alan açarak gelenleri içeri almaya çalışıyor.

11.33 - Muharrem İnce’nin İzmir’deki mitinginde tepki gösterdiği internet kesintisi Maltepe’de fark edildi. Cep telefonları çalışamaz durumda.

12.00 -  Mitinge 1 saat kala miting alanında başlayan yağmur, kitleyi daha da coşturdu. Çalınan şarkılar eşliliğinde sloganlar attılar.

12.36 -  Miting alanı tamamen dolmasına rağmen sahneden yapılan anonsta, Kadıköy’de büyük bir yığılma olduğu iletildi. Maltepe’ye gelen ana arterler de sokaklar da şimdiden tıkandı.

BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI

Öte yandan miting nedeniyle bazı yollar saat 08.00 den itibaren trafiğe kapatıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden dün yapılan yazılı açıklamada "Cumartesi günü saat 13.00'deki miting için saat 08.00'dan itibaren miting bitimine kadar Turgut Özal Bulvarı ( Maltepe sahil yolu) (Büyükyalı köprüsü ile Piri Reis Caddesi kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar trafiğe kapatılacak. Sürücülerin Büyükyalı Caddesi, Maltepe Bağdat Caddesi ve D-100 karayolunu kullanmaları tavsiye edildi" denildi.

Muharrem İnce mitingi öncesi İDO şoku!


Etiketler Maltepe mitingi
Yorumlar