Anasayfa /  Politika

Muharrem İnce Halk TV Maltepe Mitingi canlı izle

24 Haziran seçimlerine 1 gün kala Muharrem İnce son mitingini İstanbul Maltepe'de düzenliyor. Seçmenler, miting alanını yavaş yavaş doldururken organizasyona katılamayan vatandaşlar televizyon ve internetten mitingi izleyecekler. Muharrem İnce'nin Maltepe mitingini izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Abone ol
Abone ol 23 Haziran 2018 12:58

Yarın yaklaşık 55 milyon seçmen sandık başına giderek oy kullanacak. Bugün CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bugün son mitingini Maltepe'de yapıyor. İstanbul'da yaşayan seçmenler miting alanını yavaş yavaş doldururken alana gidemeyen vatandaşlar, mitingi internetten ve televizyondan seyredecekler. Muharrem İnce'nin Maltepe mitingi saat 13.00'te başlar başlamaz canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

MUHARREM İNCE MALTEPE MİTİNGİ CANLI İZLE

MİTİNGTDEN NOTLAR

Oluşturulan kontrol noktalarından alana girişler sağlanırken, alana 80 metre genişliğinde, 20 metre derinliğinde platform kuruldu, birçok bölgeye LED ekranlar ve ses sistemleri yerleştirildi.

Gazeteciler için 40 metre uzunluğunda iki ayrı bölümden oluşan basın tribünü hazırlandı. Basın platformunda canlı yayınlar için mini stüdyo alanları kuruldu. Canlı yayın araçları basın platformunun hemen arkasındaki alana yerleştirildi. Mitinge, yaklaşık 400 yerli ve yabancı basın mensubu akredite oldu. Alan çevresinde iki bebek çadırı ile yaşlı ve hastaların dinlenebilmesi için bir çadır oluşturuldu. Ayrıca, alan çevresinde 6 ambulans hazır bekletiliyor.

Miting alanına giriş kapılarına yakın yerlerde bayrak ve şapka dağıtımı yapılıyor. Alanın çevresinde dağıtıma hazır yaklaşık 1 milyon su bulunduruluyor.




Yorumlar