Anasayfa /  Foto Galeri

Rizespor'un yengesi çırılçıplak soyundu ! Olay pozlar...

Rize'nin yengesi olarak bilinen Çaykur Rizeli futbolcu Mykola Morozyuk'un eşi Irina Morozyuk'tan yine çok konuşulacak bir fotoğraf geldi.

Rizespor'un yengesi çırılçıplak soyundu ! Olay pozlar... - Sayfa 1

Rizespor'un yengesi çırılçıplak soyundu ! Olay pozlar...

Rizespor'un yengesi çırılçıplak soyundu ! Olay pozlar... - Sayfa 2

Daha önce sansasyonel fotoğraflarıyla gündeme gelen Irina Morozyuk, bu sefer de yarı çıplak güneşlendiği fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Rizespor'un yengesi çırılçıplak soyundu ! Olay pozlar... - Sayfa 3

Sosyal medya mecrası Instagram'ı çok iyi kullanan ve 40 bin kişiyi aşkın takipçisi olan Irina'nın bu fotoğrafı çok kısa sürede yüzlerce beğeni aldı.

Rizespor'un yengesi çırılçıplak soyundu ! Olay pozlar... - Sayfa 4

"Duvara bantlanmış muz" eserine belediyelerden gelen göndermelerin ardından ilginç bir gönderme de Rize'nin yengesi olarak bilinen Çaykur Rizeli futbolcu Mykola Morozyuk'un eşi Irina Morozyuk'tan geldi. Kendisini elinde bir muzla duvara bantlayan Irina, paylaştığı fotoğrafın altına da takipçileri için bir soru bıraktı: Muzumun fiyatı nedir?

Irina, paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü:

"İtalyan sanatçı Mauriccio Cattelan duvara bir muzu bantla yapıştırdı. Bu çalışmayı 'Komedyen' olarak adlandırdı ve bu eseri Miami'deki uluslararası sanat sergisi Art Basel'de sergiledi. Cattelan'ın duvara bantlanmış muz eserini her biri 120.000 dolar vererek 2 kişi satın aldı. Peki ya benim sanat eserim? "Muzumun fiyatı nedir" ve bu sanat eserine nasıl bir isim verelim? Yorumla..."