Anasayfa /  Foto Galeri

Pınar Altuğ’dan 'aldatma' sorusuna sert yanıt! Sana ne ya da kime ne!

Yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği 40’, Jülide Ateş'in sunumuyla, Haber Global ekranlarında 3 Aralık Perşembe akşamı televizyoncu, oyuncu Pınar Altuğ’u konuk etti. Ekranların gündem yaratan programı 40’ta Pınar Altuğ Atacan, kendisine yöneltilen 40 soruyu tüm içtenliği ve dobralığıyla yanıtladı.

Pınar Altuğ’dan 'aldatma' sorusuna sert yanıt! Sana ne ya da kime ne! - Sayfa 1

Jülide Ateş, bu haftaki 40’ta kendisi için bir ilk de yaşadı. Ateş, Pınar Altuğ’a sorduğu “Pınar Altuğ aldatan kadın mı?” sorusuna yanıt olarak “Sana ne” cevabını aldı! O anlar ekrana da yansıdı...

İşte, Pınar Altuğ Atacan’lı 40’tan satır başları;

Pınar Altuğ’dan 'aldatma' sorusuna sert yanıt! Sana ne ya da kime ne! - Sayfa 2

'İLK KOCAMLA EVLENİRKEN NİYE SEVİYORSUN DİYE SORDUNUZ MU?'

* Pınar Altuğ aldatan kadın mı?

Sana ne ya da kime ne? Neden böyle bir açıklama yapma ihtiyacım var? Ben ilk kocamla evlenirken ‘niye seviyorsun’ diye sordunuz mu? Boşanırken niye soruyorsunuz? Üstelik de boşanan benim! Hayatımın hiçbir döneminde beraberliklerimle ilgili çok açıklamalar yapan kadın olmadım. Evlendiğim zaman niye evlendin diye kimse sormadı, boşanırken sorma hakkı oldu. Biliyorsun bu bizim çok sevdiği bir şeydir. Evlenirken niye evleniyorsun diye sormaz ama, çocuğu ne zaman yapacaksın, o mu oldu diye sorar, bu mu diye sorar. Kaldı ki ben birinin yuvasını mı bozmuşum. Ben kendi evliliğimden vazgeçtim. Dolayısıyla bu beni ve onu ilgilendirir. Acayip olanı ise ne o, ne ben hiç açıklama yapmadık. Herkes konuştu! Konuşmaya istedikleri gibi deva edebilirler, biz ne yaşadığımızı biliyoruz. Hele üzerinden 17 sene geçmiş ve 14 senedir başka bir adamla beraberim, evliliğim var, çocuğum var, tekrar geriye dönüp bunları konuşmak gereksiz ve saçma.

Pınar Altuğ’dan 'aldatma' sorusuna sert yanıt! Sana ne ya da kime ne! - Sayfa 3

'BENİM GİDİŞİM KOVULMUŞUM GİBİ LANSE EDİLDİ!'

* Pınar Altuğ dipten nasıl çıktı?

Dibe vurmadım ki. Basın işler yolunda gitmediğinde onu daha büyütmeyi ve daha kötü göstermeyi sever, bu bir gerçek. Ay ne kadar mutlular diye atılan bir başlık yerine boşanıyorlar mı daha caziptir; negatif insanlara daha cazip gelir.

Pınar Altuğ’dan 'aldatma' sorusuna sert yanıt! Sana ne ya da kime ne! - Sayfa 4

Çocuklar Duymasın’da evet bir boşanma kararı aldım, bu haberden ilk haberi olan ailemden önce Birol. Aradım, biz boşanma kararı aldık, bunun diziyi etkileyeceğini ya da başka bir yön vereceğini düşünüyorsan ben ayrılabilirim. O da ‘ben böyle bir şeye ihtiyaç duymuyorum, burada anneyi oynayabilirsin’. Ya da şöyle diyeyim, ben dizide hayat kadınını oynasaydım benim namuslu bir evliliğim olamayacak mıydı? Ya da ben katili oynasaydım, akıl hastası bir kadını oynasaydım, normal bir anne olamayacak mıydım? Olabilir mi böyle saçma bir şey? Böyle bir yük, böyle bir koşullandırma kimsenin üzerine konulamaz ama ben, yine de teklif ettim.