Anasayfa /  Magazin

Pınar Altuğ'un yüzündeki şişlik ve takipçileri ile başı dertte

Pınar Altuğ'un sosyal medya paylaşımları olay oldu. Altuğ'un paylaştığı fotoğrafta yüzündeki şişlik dikkatlerden kaçmazken Altuğ, kendisine "Koca karı" diyen bir kullanıcısı ile polemik yaşadı. Takipçisinin yazdıklarını sosyal medya hesabından ifşa eden Altuğ, sonrasında 'çok sevdim bu lafı' notunu düştüğü bir yazı paylaştı.

Abone ol
Abone ol 11 Mart 2017 23:00

Güzel oyuncu Pınar Altuğ Instagram hesabından fotoğraf paylaştı. Pınar Altuğ'un paylaştığı fotoğrafta yüzünün şişliği hayranlarının gözlerinden kaçmadı.

Pınar Altuğ bir dönem Çocuklar Duymasın adlı dizide birlikte rol aldığı Zeyno Gönenç'e benzetildi.

Pınar Altuğ daha önce de bir takı firmasının tanıtımını yapmıştı. Pınar Altuğ'un yüzükleri tanıtmak için verdiği pozda elleri ön plandaydı. Ellerini gören takipçileri, 'Pınar Altuğ'un eli yaşlıların eli gibi', 'Eline estetik yaptırmayı unutmuşsun' gibi yorumlarda bulunmuşlardı. 

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ sosyal medyada kendisi hakkında yapılan olumsuz yorumları kendi hesabında paylaştı. Kendisini çirkin bulan ve "Koca karı" diyen takipçisinin yazdıklarını ekran görüntüsü alarak hesabına yükleyen güzel yıldız "Ben hanımefendinin derdini anlayamadım,anlayan biri varsa bana anlatabilir mi lütfen?" diye sordu.

Ardından da üzerinde "Sizin ulaşamadığınız ciğeri biz ortaya söyledik!" yazan bir görseli "Çok sevdim bu lafı" notuyla paylaştı.

gecce-hürriyet

 




Yorumlar