Anasayfa /  Magazin

Özge Özpirinçci'nin saçlarına aklar düştü!

Kadın dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci'nin son görüntüsü takipçilerini şaşırttı

Abone ol
Abone ol 29 Haziran 2018 17:09

Özge Özpirinçci'nin Instagram hesabında paylaştığı videoda beyazlayan saçları dikkat çekti.

Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk ile Bodrum'da tatil yaparken böyle görüntülenmişti.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR?

Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1986, İstanbul’da doğdu. İlkokul ve ortaokulu İstanbul’da okudu. Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde okudu. Daha sonra Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu. 

Annesi İngilizce öğretmeni. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı.Ayrıca Eti Browni ve Algida Cornetto reklamlarında da oynadı.

Show Tv’de yayınlanan duygusal, dram gençlik dizisi Melekler Korusun’da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı. Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü. Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli’nin yönettiği Veda filminde Fikriye Hanım karakterini oynamıştır.

Özge Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli’nin yönettiği Veda filminde Fikriye Hanım karakterini canlandırdı.

Ayrıca 2010’da Show Tv kanalında yayınlanan ve 11. Bölümü ile yayınından kaldırılan Deli Saraylı isimli dizide altı dil bilen “Dilruba” karakterini canlandırmaktaydı. Anadolu Kartalları filminde de Üstteğmen Ayşe Dinçer’i canlandırdı.

ATV’de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde ise baş rol olan Asiye karakterini oynadı ve TRT Okul’da yayınlanan Toplu Hayat adlı programda da sunuculuk yaptı.

Özge Özpirinçci'nin rol aldığı diğer projeler:

-Kayıp

-Aşk Yeniden

-Karışık Kaset

-Tatlı Ekşi

Özge Özpirinçci, 29 Kasım 2015 akşamı gerçekleştirilen 42. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü kazandı.














Yorumlar