Anasayfa /  Güncel

O Hayat Benim 78. bölüm canlı izle: İsmail yüzleşiyor

O Hayat Benim 78. bölüm canlı izle: İsmail yüzleşiyor

Abone ol
Abone ol 24 Ocak 2016 20:36

Fox TV ekranlarında Pazar akşamı yayınlanan O Hayat Benim bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Pazar akşamları izleyici tarafından büyük beğeniyle takip edilen dizide İsmail acı gerçekle yüzleştirmek zorunda kalır. Doruk’un başına gelenlerin arkasında muhakkak ki karanlık birileri vardır, tüm merak edilenler nasıl sonuçlanacak. Karar.com'dan O Hayat Benim 78. yeni bölümde neler yaşanacak, izleyiciyi bekleyen büyük sürpriz nedir hepsini ve daha fazlasını haberimizde öğrenebilirsiniz. Peki heyecanla beklenen O Hayat Benim 79.bölüm fragmanı yayınlandı mı? O Hayat Benim 79. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı günün ilerleyen saatlerinde 79. bölüm fragmanına haberimizde bulabilirsiniz.

O Hayat Benim ne zaman?

Tarih: 24 Ocak Pazar

Saat: 20:00

Yayın: Fox TV- Karar.com

Bölüm: 78

O Hayat Benim 78. bölümde neler olacak?

Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde, Ateş, Doruk’u ilelebet kaybettiği korkusuyla darmadağındır artık. İsmail onu acı gerçekle yüzleştirmek zorunda kalır. Doruk’un başına gelenlerin arkasında muhakkak ki karanlık birileri vardır.

O Hayat Benim 78. Bölüm Fragmanı

Yükleniyor...

Kenan, Mehmet Emir'in karşısına çıkar

Mehmet Emir iyileşme sürecindeyken Kenan bir kez daha karşısına çıkar. Atahan Ailesi için geçmişin günahlarıyla yüzleşme vaktidir. Mehmet Emir, Kenan’ın seneler sonra hayatlarına yeniden girmesine karşı çok tepkilidir. Çünkü onun yapabileceği kötülüklerin farkındadır. Ama Hülya’nın bunu görmesini sağlamak kolay olmayacaktır.

Ateş, Bahar ve Arzu'yu bekleyen tehlike nedir?

Efsun’la Arda’nın bir an önce boşanmasını isteyen Hülya, Kenan’dan medet ummaya devam etmektedir... Doruk’un akıbetini öğrenmeye adım adım yaklaşılırken; Ateş, Bahar ve Arzu nasıl bir ıstırabın üstüne doğru ilerlediklerinin farkında değillerdir.

O Hayat Benim Oyuncuları

Ateş- Keremcem

Bahar- Ezgi Asaroğlu

Efsun- Ceren Moray

Mehmet Emir Atahan- Sinan Albayrak

Hasret- İclal Aydın

İlyas- Süleyman Atanısev

Sultan- Oya Başar

http://www.karar.com/hayat-haberleri/o-hayat-benim-fragmaninda-buyuk-sok-68752

Yorumlar