Anasayfa /  Spor

Neymar o Türk filmini izledi ve ve göz yaşlarını tutamadı! İşte Neymarı ağlatan Türk filmi

Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyaya yayılan corona virüsü (koronavirüsü), dünya futbolunda da deprem etkisi yaratmış ve bir çok ligin tatil olmasına sebep olmuştu. Bununla beraber Fransa Ligi'de ertelenirken, futbolcular evlerine kapanmış ve sosyal izolasyonu korumaya başlamıştı. Bu bağlamda PSG'nin süperstarı Neymar, evde yaptığı aktiviteleri sevenleriyle paylaşırken bir sürprize imza attı.

Abone ol
Abone ol 14 Nisan 2020 14:49

Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyaya yayılan corona virüsü (koronavirüsü), dünya futbolunda da deprem etkisi yaratmış ve bir çok ligin tatil olmasına sebep olmuştu. Bununla beraber Fransa Ligi'de ertelenirken, futbolcular evlerine kapanmış ve sosyal izolasyonu korumaya başlamıştı. Bu bağlamda PSG'nin süperstarı Neymar, evde yaptığı aktiviteleri sevenleriyle paylaşırken bir sürprize imza attı. Neymar, Aras Bulut İynemli'nin başrolünü üstlendiği 7. Koğuştaki Mucize filmini izlediğini ve filmi izlerken çocuk gibi ağladığını açıkladı! İşte detaylar...

Mehmet Ada Öztekin'in yönetmenliğini yaptığı; Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur ve Sarp Akkaya'nın başrollerini paylaştığı Türk yapımı dram filmi 7. Koğuştaki Mucize'yi izleyen Neymar, filme hayran kaldığını açıkladı.

Tarihin en pahalı futbolcusu olma ünvanını elinde bulunduran Neymar, filmi izledikten paylaşım yapan Neymar şu sözleri kullandı.

"Çocuğu olan iyi anlar... Ne filmdi ama! İzlerken bir çocuk gibi ağladım!"

İşte Neymar'ın o paylaşımı;.

 

Yorumlar