Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü böyle duyurdular! Ünlü teknik adam...

Fenerbahçe'de son dakika teknik direktör sürprizi... Ersun Yanal'ın ardından bir çok isimle birebir irtibata geçen ve gerek teknik heyet, gerekse futbol mantığını sil baştan düzenlemek isteyen sarı lacivertlilerin sır gibi sakladığı teknik direktör ortaya çıktı... Peki, Fenerbahçe'nin gelecek sezondan itibaren teknik direktörü kim olacak? İşte o soruların cevabı....

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü böyle duyurdular! Ünlü teknik adam... - Sayfa 1

Ersun Yanal'la 3 Mart'ta oynanan Trabzonspor kupa maçından sonra yollarını ayıran Fenerbahçe, o günden bu yana teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü böyle duyurdular! Ünlü teknik adam... - Sayfa 2

Koronavirüs (corona virüsü) gündemine rağmen gelecek sezonun yapısını şimdiden oluşturma hedefindeki sarı lacivertlilerin teknik direktör adayları her geçen gün değişiyor.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü böyle duyurdular! Ünlü teknik adam... - Sayfa 3

HÜSEYİN EROĞLU HÜRRİYET'E KONUŞMUŞTU 
Fenerbahçe ile ismi anılan adaylardan Hüseyin Eroğlu, Hürriyet'in "Ersun Yanal’ın istifasının ardından adınız sık sık Fenerbahçe ile anılmaya başladı. Böyle bir teklif gelirse düşünceniz ne olur?" sorusunu cevaplamıştı.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü böyle duyurdular! Ünlü teknik adam... - Sayfa 4

Hüseyin Eroğlu, "Sadece ben değil tüm Türk antrenörleri elbette ki Fenerbahçe’de çalışmak ister. Neden olmasın ki? Futbolda bu tür söylentiler de transferler de hep vardır. Benim futbolcum zirvedeki takımlarda oynuyorsa, onları yetiştiren bizler niye o takımları çalıştırmayalım?" açıklamasında bulunmuştu.