Anasayfa /  Spor

Neftçi Bakü - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan ön eleme maçlarıyla başlıyor. Ülkemizi Avrupa’da temsil edecek olan sarı kırmızılı temsilcimiz ilk maçına bu akşam çıkıyor. Peki Neftçi Bakü - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Abone ol
Abone ol 17 Eylül 2020 16:24

Neftçi Bakü - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Neftçi ile karşı karşıya geliyor. Koronavirüs (kovid-19) salgını nedeniyle Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda seyircisi oynanacak mücadele öncesi heyecan dorukta. Neftçi Galatasaray maçı muhtemel 11'leri belli olurken, maçın yayın kanalı da merak konusu oldu. Neftçi Galatasaray maçı hangi kanalda sorusuna cevap arayan ve bu maçı canlı olarak izlemek isteyenler tüm ayrıntılara bu başlık altından ulaşabilecekler. Peki, Neftçi Galatasaray maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta canlı yayınlanacak? İşte Neftçi Galatasaray maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta sorularının yanıtı!

NEFTÇİ GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11'LER

UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmak için mücadele verecek olan iki takımın muhtemel 11'leri belli oldu. Fatih Terim'in bu maçta rotasyona giderek bazı yıldız futbolcuları dinlendirmesi bekleniyor.

NEFTÇİ GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Neftçi Galatasaray maçını canlı ve şifresiz olarak izlemek isteyen futbol severler heyecanla bu soruya cevap arıyor.

STADYUM: Bakü Olimpiyat Stadyumu

TARİH: 17.09.2020

SAAT: 19:00

HAKEM: Mücadeleyi İskoçya Futbol Federasyonundan hakem Kevin Clancy yönetecek.

YAYIN KANALI:Spor Smart

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ ŞÖYLE;

Galatasaray: Fatih, Omar, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Emre Kılınç, Belhanda, Babel, Feghouli, Diagne

İŞTE FATİH TERİM'İN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALARI

Uzun yıllar sonra tekrar Bakü'de olduğum için çok mutluyum. Galatasaray, Avrupa yolculuklarına alışık bir takım. Her ne koşulda olursa olsun burada da sonuna kadar mücadele etmek ister. En önemli maç, önünüzdeki maçtır. Bizim için de Neftçi önemli bir maç. Bu yüzden tamamen buraya konsantre olmuş durumdayız. Rotasyon konusuna yarın karar vereceğim. Kura ilk çıktığında, bize yabancı olmayan bir yer olduğu için çok mutlu oldum. Azerbaycan, bizim her zaman sevgisinden şüphe etmediğimiz, çok sevdiğimiz bir yer. Cuma sabah İstanbul'da olacağız, belki bir antrenman ve pazar günü maça çıkacağız. Nasip olur turu geçersek tekrar perşembe-pazar oynayacağız. Alışmamız gerekiyor." diye konuştu.

 

KAZANAN TARAF TUR ATLAYACAK

Neftçi-Galatasaray maçını kazanan takım, adını 3. eleme tura yazdıracak.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle UEFA'nın aldığı karar gereği bu sezon eleme turları tek maç üzerinden oynanıyor. Rövanş karşılaşması olmayacağı için yarınki müsabakayı kazanan ekip, 3. eleme turuna yükselecek.

Karşılaşma, koronavirüs salgını önlemleri kapsamında seyircisiz oynanacak.

Turu geçen takım, 3. eleme turunda, Makedonya'nın Renova ile Hırvatistan'ın Hajduk Split ekipleri arasındaki eşleşmenin galibiyle karşı karşıya gelecek. 

GALATASARAY'IN UEFA LİSTESİ

Sarı-kırmızılı ekipte yeni transferler Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu'nun yanı sıra Emre Akbaba, Ahmet Çalık, Emre Taşdemir, Emin Bayram ve Valentine Ozornwafor UEFA'ya bildirilen kadroda yer almadı.

Galatasaray'ın Neftçi maçı için UEFA'ya gönderdiği oyuncu listesi şöyle:

Okan Kocuk, Fatih Öztürk, Şener Özbayraklı, Omar Elabdellaoui, Martin Linnes, Ryan Donk, Ömer Bayram, Christian Luyindama, Marcelo Saracchi, Marcao, Taylan Antalyalı, Younes Belhanda, Oghenekaro Etebo, Jimmy Durmaz, Emre Kılınç, Sofiane Feghouli, Ryan Babel, Radamel Falcao, Yunus Akgün, Arda Turan, Jesse Sekidika, Ali Yavuz Kol, Mbaye Diagne.

 
 
Yorumlar