Anasayfa /  Spor

Mustafa Çulcu: Ali Palabıyık hata üstüne hata yaptı!

Mustafa Çulcu: Ali Palabıyık hata üstüne hata yaptı!

Abone ol
Abone ol 15 Şubat 2016 01:13

Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Mustafa Çulcu, 2-2 sona eren Medipol Başakşehir-Beşiktaş maçının hakemi Ali Palabıyık ve yardımcılarının performansını değerlendirdi. Çulcu, sarı ve kırmızı kart uygulamalarında büyük yanlışlar yapan Palabıyık'ın, Mehmet Batdal'ı da ihraç etmesi gerektiğini ifade etti...

DAKİKA 6: DELGADO'YA SARI KART GEREKSİZDİ Delgado'ya çıkan sarı karta katılmıyorum, sadece faul yeterliydi.

DAKİKA 8 VE 9: ÖNCE YANLIŞ SONRA DOĞRU! Hakemler önce, çıkmayan topa çıktı diyerek aut kararı verdi. Hemen ardından Beşiktaş'ın lehine olması gereken tacı ters gösterdiler, sonra doğruyu buldular. Yanlış kararlar peş peşe gelince, doğal olarak hakemlere ciddi tepkiler oluştu. İki pozisyon da 1 no'lu yardımcı Fevzi Demirhan tarafından gelişti.

DAKİKA 44: GÖKHAN TÖRE'YE SARI KART NEREDE? Gökhan Töre, ofsayt düdüğü çalınmasına tepki olarak topa vurdu. Hakem sarı kart göstermedi.DAKİKA 44: MEHMET BATDAL 2. SARIDAN ATILMALIYDI Mehmet Batdal hava topu mücadelesinde rakibinin yüzüne sert bir darbe vurdu. Hakem sarı kartı göstermedi. Oysa, 3 dakika önce Mehmet Batdal bu hareketin çok daha hafifini yapmış ve sarı kart görmüştü. Hakem ikinci sarıyı gösterip Batdal'ı atamadı. Hakemin kırmızı kart gösteremediği Mehmet Batdal'ı, teknik direktörAbdullah Avcı devre arasında oyundan alarak en doğrusunu yaptı.DAKİKA 45+1: MAHMUT'A SARI KART ÇIKMALIYDI Başakşehirli Mahmut, İsmail'in ayak bileğine sert bir hareket yaptı. Karşılığı faul ve sarı kart olmalıydı. Hatta sarı kartın üstü bile düşünülebilir. Ama tuhaftır hakem devrenin bitiş düdüğünü çaldı.

DEVRE ARASI: HAKEMLER SESSİZ KALDI Takımlar devre arasında soyunma odasına giderken hakemler, Beşiktaşlı oyuncuların sözlü itirazlarına hedef oldu. Hakemler sessiz kaldı.

DAKİKA 52: BEKİR'E NEDEN SARI ÇIKTI? Bekir-Sosa mücadelesinde Bekir'e çıkan sarı kart gereksizdi.

DAKİKA 61: DOKA'YA ÇIKAN SARI DA GEREKSİZ Doka'ya çıkan sarı kart da gereksiz. Niye çıktı, anlamadım.

DAKİKA 68: PENALTI DEĞİLDİ Başakşehir ceza alanında Cenk Tosun-Doka pozisyonunda hakemin devam kararı doğru. Cenk Tosun takılarak düştü.

DAKİKA 90+4: HAKEM NEDEN DUYARSIZ KALDI? Abdullah Avcı ve yedek kulübesindekilerin tepkileri karşısında 4. hakemin duyarsız kalması kabul edilemez.

Etiketler Ali Palabıyık
Yorumlar