Anasayfa /  Politika

MHP’den veda eden Erhan Gülveren’e ziyaret

MHP Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Emniyet Genel Müdürlüğü Yardımcılığı görevine atanan Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’e veda ziyaretinde bulundu.Gaziantep İl Emniyet Müdürü...

Abone ol
Abone ol 27 Ağustos 2017 11:49

MHP Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Emniyet Genel Müdürlüğü Yardımcılığı görevine atanan Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’e veda ziyaretinde bulundu.

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’e yeni görevinde başarı dileklerinde bulunan MHP Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan ve yönetimi, Gaziantep’teki görev süresince kente verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Taşdoğan, "Gaziantep’te bulunduğunuz süre içerisinde terör örgütleri ve Madde Bağımlılığı başta olmak üzere suçlularla mücadele ettiniz. Şehrin güvenliği ve huzuru için ekipleriniz ile birlikte mücadele verdiniz. Hizmetleriniz için çok teşekkür ediyor Ankara’da yeni atandığınız görevinizde de başarılar diliyoruz. Gazianteplilerin Ankara’da artık bir kardeşi bir abisi var" dedi.

Görev süresi boyunca MHP’nin ve üyelerinin verdiği destekten dolayı teşekkürlerini ileten Erhan Gülveren ise yeni görevinden dolayı hem hüzünlü hem heyecanlı olduğunu dile getirerek, "Dostlardan ayrılıyor olmanın hüznünü yaşıyorum. Aynı zamanda bana verilen bu önemli görevden dolayı da heyecanlıyım. Gaziantep’in her zaman benim için yeri ayrı olacak" diye konuştu.

Yorumlar