Anasayfa /  Dünya

Londra'da kanlı cumartesi! Bir araç kalabalığın arasına daldı! Yaralılar var...

Londra'da kanlı cumartesi! Bir araç kalabalığın arasına daldı! Yaralılar var...Londra Doğa Tarih Müzesi'nin (Natural History Museum) yakınlarında bir araç kalabalığın arasına daldı. Olayda 9 kişinin yaralandığı ve hastanede tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Abone ol
Abone ol 07 Ekim 2017 21:27

Londra Doğa Tarih Müzesi'nin (Natural History Museum) yakınlarında bir araç kalabalığın arasına daldı. Olayda 9 kişinin yaralandığı ve hastanede tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Olayın ardından Londra polisi, yaşananların terör saldırısı olmadığını 'kaza' olduğunu açıkladı.

Olay İngiltere saatiyle 14.20'de gerçekleşti. Polisten yapılan açıklamaya göre, South Kensington semtindeki Doğa Tarihi Müzesi önünde bir araç yayalara çarptı. Aracın sürücüsü gözaltına alınırken, olayda 9 kişinin yaralandığı kaydedildi. Yaralıların tedavileri hastanede sürüyor. 

Londra polisi olayın 'kaza' olduğunu terörizm bağlantısının bulunmadığını bildirdi. 

Olayın meydana geldiği sırada panik yaşandığı ve çevredekilerin çığlıklar atarak kaçıştığı aktarılıyor.

BBC Türkçe'nin aktardığına göre, görgü tanığı Sarah Frodsham tanık olduklarını şöyle anlattı: "Trafik ışıklarında bekliyorduk ki, silah sesi olduğunu düşündüğüm sesler duyduk ve bir aracın kaldırımda yol aldığını gördüm. Hemen koştuk. Yere atlayan bir arkadaşım ellerini kesti".

Olay ardından bölgede bazı sokaklar trafiğe kapatıldı.

South Kensington'daki bu bölgede birçok müze yer alıyor.


Yorumlar