Anasayfa /  Foto Galeri

Kızlı Goncalar'da Cemaat yobazı ile Kemalist yobazının aynı olduğunu kanıtlayan mantık önermesi

FOX TV ekranlarında fırtınalar koparan Kızıl Goncalar dizisinin ikinci bölümde de gündem yaratacak sahnelerle ekrana geldi. Muhafazakar kesim ile Kemalist kesimin yaşam biçimleri ve karşıtlığı üzerinde kurgulanan senaryoda Faniler Cemaati ile 28 Şubatçı Kemalistlerin işlendiği dizinin ikinci bölümünde toplumsa ders gibi bir sahne geceye damgasını vurdu. 

Kızlı Goncalar'da Cemaat yobazı ile Kemalist yobazının aynı olduğunu kanıtlayan mantık önermesi - Sayfa 1

FOX TV ekranlarında fırtınalar koparan Kızıl Goncalar dizisinin ikinci bölümde de gündem yaratacak sahnelerle ekrana geldi.

Kızlı Goncalar'da Cemaat yobazı ile Kemalist yobazının aynı olduğunu kanıtlayan mantık önermesi - Sayfa 2

Muhafazakar kesim ile Kemalist kesimin yaşam biçimleri ve karşıtlığı üzerinde kurgulanan senaryoda Faniler Cemaati ile 28 Şubatçı Kemalistlerin işlendiği dizinin ikinci bölümünde toplumsa ders gibi bir sahne geceye damgasını vurdu. 



Kızlı Goncalar'da Cemaat yobazı ile Kemalist yobazının aynı olduğunu kanıtlayan mantık önermesi - Sayfa 3

Kızıl Goncalar dizisi ikinci bölümde Mina Demirtaş'ın canlandırdığı Zeynep karakteri ile Şerif Erol'un can verdiği Suavi karakteri arasında geçen sahne çok konuşuldu. 

Kızlı Goncalar'da Cemaat yobazı ile Kemalist yobazının aynı olduğunu kanıtlayan mantık önermesi - Sayfa 4

Beyaz tahtada Suavi'ye mantık önermesini konusunu anlatan Zeynep İki kesim temsilen Faniler’in lideri Efendi Hazretleri ve 28 Şubatçı Suavi Hoca’yı mantık önermesi ile tutucu zihniyetleri ile aslında aynı olduklarını matematiksel olarak kantılayan "Olan hep kızlara oluyor. Ne farkınız var? Aynısınız." Sözleri ile anlattığı sahne sosyal medyada büyük yankı yarattı.