Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Kızılay KPSS'siz personel alımı yapıyor (Tüm şehirler)

Türk Kızılay Genel Müdürlüğünün operatör personeli alımında en az lise ve önlisans mezunu olmak yeterli olacak. İlan 20 Mart tarihinde açıklandı ve Adaylar başvurularını İnternet yapmaya başladı.

Abone ol
Abone ol 22 Mart 2020 17:42

Ülke genelinde herhangi bir ikamet şartı ve KPSS şartı aranmadan yeni bir personel alımı açıklandı. Bu ilanda adaylar Türk Kızılay Genel Müdürlüğünün birimlerindeki operatör kadrosundaki kadrolarda görevlendirilecek.

KIZILAY LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI;

20/03/2020 tarihli Kızılay kariyer sayfasından adaylara ilan edilen başvuru detayları şu şekilde olacak. Adalyarın Reachturck operatörü olarak görevlendirilecekler.

Eğitim şartlarında lise yada önlisans mezunu olmak gereli olacak. Diğer yandan sertifika ve belge şartlarında MEB onaylı Reachtruck operatörü sertifikasına, G sınıfı ehliyete sahip olmak ayrıca, forklift-reachtruck operatörü istenilecek. Adayların aktif olarak Reachtruck kullanabilmesi istenilmektedir. 

 

Tecrübe şartlarında ise 3 yıl sevkiyat ve depolama alanında denetimli olmak, yurt içinde veya yurt dışında seyahat engeli olmamak, İş sağlığı ve güvenliği kurallarına özen gösteren, esnek çalışma saatlerine uyumlu, B sınıfı ehliyete sahip olmak sağlık engeli olmayan adaylar başvuru yapabilirler. Son olarak başvuru yapacak adaylardan erkekler için askerliğini tamamlamış olmaları gerekli olacak.

Türk Kızılayının 17 Mart 2020 tarihli ilanlarına göre engelli kadroda istihdamlar için Van, İstanbul, Ankara ve Hatay illerinde personel alımı, Doktor alımı, Doğrulama ve gözlem analiz asistanı alımı yapacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular Kızılay Kariyer portalı üzerinden internet ortamından yapılabilecek. Bunun için  https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar