Anasayfa /  Foto Galeri

Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor evinde Gaziantep FK'yi ağırladı. Papara Park'ta oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-0'dan geri dönerek 4-2 kazandı.

Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 1

Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor evinde Gaziantep FK'yi ağırladı. Papara Park'ta oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-0'dan geri dönerek 4-2 kazandı. Maçta açılışı 12. dakikada Sorescu yaptı ve Gaziantep FK 1-0 öne geçti. 21. dakikada ise Dragus'un şık golünde konuk ekip farkı iki yaptı ve Trabzonspor evinde 2-0 geriye düştü. İlk yarıda başka gol çıkmazken devreye arasına 2-0'lık Gaziantep FK üstünlüğü ile girildi.



Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 2

İkinci yarıda ise Trabzonspor geri döndü. İlk olarak 50. dakikada Paul Onuachu ile fark 1'e indi. 65. dakikada Enis Bardhi beraberliği getirdi. Golden hemen 1 dakika sonra sahneye tekrar Paul Onuachu sahneye çıktı ve Trabzonspor 3-2 öne geçti. Maçı adeta değiştiren isim olan Onuachu durmak bilmedi 68. dakikada hat trick yaparak kendisinin 3 takımının 4. golünü attı ve bordo mavililer 4-2 öne geçti. Maçın geri kalanında başka gol çıkmazken Trabzonspor karşılaşmayı 4-2 kazandı. Bu skorla Trabzonspor puanını 58 yaparken Gaziantep FK 34 puanda kaldı.

Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 3
MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
12. dakikada konuk takım öne geçti. M'Bakata'nın sol taraftan yerden pasında, arka direkte uygun durumda Sorescu, yerden bir vuruşla topu filelere gönderdi: 0-1 
Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 4
21. dakikada Gaziantep FK, ikinci golü buldu. Sorescu'nun pasında, savunmanın arkasında topla buluşarak ceza alanına giren Draguş, Berat Özdemir'den sıyrılarak kaleci Uğurcan Çakır'ın sağ üst köşesinden meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-2