Anasayfa /  Spor

Karius, Beşiktaş ile olan sözleşmesini feshetti !

Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi yaşanıyor! Liverpool'dan kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Loris Karius, sözleşmesini feshetti.

Abone ol
Abone ol 04 Mayıs 2020 15:50

Siyah-Beyazlılar’a geldiği günden bu yana performansıyla eleştiri oklarının hedefi olan Loris Karius ile yollar kesin olarak ayrıldı.

Alman kaleci ile alacakları nedeniyle FIFA’lık olan Beşiktaş, tecrübeli eldivene resti çekti. Küçük gruplar halinde bireysel çalışmaların başlaması sonrasında 26 yaşındaki file bekçisini idmana davet etmeyen Kara Kartal, 15-18 Mayıs’ta tüm takımı toplayacak. Ancak bu zaman için de Karis’un çağrılmadığı öğrenildi.

Beşiktaş ile Olympiacos arasında Kevin Bua yarışı

Bu gelişmeler devam ederken Karius cephesinden flaş bir hamle geldi. Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın ‘gelecek sezon bizimle olmayacak’ dediği kaleci Loris Karius, Siyah-Beyazlılarla olan sözleşmesini tek taraflı feshetti. Alman kaleci Loris Karius, Beşiktaş'la olan sözleşmesini tek taraflı feshetti. Premier Lig temsilcisi Liverpool'dan kiralanan Karius'un, İngiliz temsilcisine geri dönmesi bekleniyor. Loris Karius'la Beşiktaş arasındaki bundan sonraki süreç FIFA nezdinde işleyecek ve oyuncuya ne kadar para ödeneceğine FIFA karar verecek. 


Karius'un bu ayrılığı sonrası, Beşiktaş sezonun gerisinde Ersin Destanoğlu ve Utku Yuvakuran ile yola devam etmek kararı aldı. 

İngiltere Premier Lig için izleyicilere dolu tribün seçeneği!
Karius da resmen açıkladı

26 yaşındaki file bekçisi de sözleşmesini feshettiğini resmen açıkladı. Karius, açıklamasında, "Böyle bir şeyi yapmak utanç verici ama böyle bir şey yapmamak ve durumu sorunsuz bir şekilde çözmek için her şeyi denedim ancak sonun böyle olması yazık oldu" ifadelerine yer verdi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi everyone, today I terminated my contract with BEŞİKTAŞ. It’s a shame it comes to an end like this but you should know that I have tried everything to solve this situation without any problems. I was very patient for months telling the board over and over again. Same things happened already last year. Unfortunately they haven’t tried to solve this situational problem and even refused my suggestion to help by taking a pay cut. It’s important to me that you know I really enjoyed playing for this club a lot. BEŞİKTAŞ can be proud having such passionate fans behind them always giving amazing support. You always supported me in good and bad times and I will always remember you in the best way! Also I want to say thank you to all my teammates, coaching staff including all people working for the club. You welcomed me with arms wide open from day one. Thank you so much! Champion Beşiktaş 🦅

LORIS (@loriskarius)'in paylaştığı bir gönderi ()

Beşiktaş'a veda etti

Karius, "Bu kulüpte oynamak benim için büyük keyifti. Beşiktaş, bu kadar tutkulu taraftarın desteğine sahip olduğu için gurur duyabilir. Beni iyi zamanda da, kötü zamanda da desteklediniz. Sizi en iyi şekilde hatırlayacağım." ifadelerini kullanarak Beşiktaş'a veda etti. 

 

Beşiktaş yönetimine tepki!

 
 

Ayrılık açıklamasında Siyah Beyazlı yönetime de tepki gösteren Karius, "Aylar boyunca sıkıntılarımı tekrar tekrar tahtaya anlatır gibi anlattığım için çok sabırlıydım. Geçen yıl da aynı şeyler oldu. Maalesef bu sorunu çözmeye çalışmadılar, hatta ödeme kesintisi yaparak yardım önerimi bile reddettiler." ifadelerini kullandı.  

 

 
Yorumlar