Anasayfa /  Medya

İbo Show ne zaman hangi kanalda izlenecek? İbo Show konukları kimler?

İbo Show ne zaman hangi kanalda izlenecek? İbo Show konukları kimler? Merakla beklenen tanıtım fragmanı yayınlandı. İbrahim Tatlıses'in uzun yıllar ekranlarda izlenen show programı İbo Show Star TV'de izlenecek. İşte İbo show hakkında merak edilenler ve İbo Show ne zaman hangi kanalda izlenecek? İbo Show konukları kimler? İZLE İbrahim Tatlıses Show İzle

Abone ol
Abone ol 30 Eylül 2020 21:09

İbo Show ne zaman hangi kanalda izlenecek? İbo Show konukları kimler? Merakla beklenen tanıtım fragmanı yayınlandı. İbrahim Tatlıses'in uzun yıllar ekranlarda izlenen show programı İbo Show Star TV'de izlenecek. İşte İbo show hakkında merak edilenler ve İbo Show ne zaman hangi kanalda izlenecek? İbo Show konukları kimler? İZLE İbrahim Tatlıses Show İzle

İBO SHOW GERİ DÖNÜYOR



Mekandan adının aşk dedikodularına karıştığı Gülçin Karakaya'ya tutunarak çıkan Tatlıses İbo Show sorulunca ağlamaya başladı. Tatlıses ekibimizden önce çekim yapan ekiple yaşanan tartışma için de af diledi.

İBRAHİM TATLISES'İN TANITIMI REKOR KIRDI

Star tv'de ekrana gelecek olan İbo Show için ilk konuklarda merak edilmeye başladı. İbrahim Tatlıses ilk programda hüzün dolu bir an yaşayacağı için ilk olarak kendi çıkacağı ve henüz konuk hakkında karar verilmediği iddia edildi.

BÜLENT ERSOY OLABİLİR 

İlk iddialar arasında ise konuk olarak Bülent Ersoy'un adının geçtiği ve ikilinin ilk programda baş başa hem eskileri hem de müzik ziyafeti yaşatacağı iddia ediliyor...

İBO İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Yıllar önce uğradığı silahlı saldırı nedeniyle ekranlardan uzak kalan ünlü İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses, yeniden ekranlara dönüyor.


'İbo Show' ile hayranlarıyla buluşacak olan Tatlıses'in programın detayları da belli olmaya başladı.

TV100'de yer alan habere göre: Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği program, Star TV ile anlaşma yaptı. Uzun süredir hayatına İzmir'de devam eden sanatçı, programın çekimleri için İstanbul'a gelecek.


Öte yandan programda her hafta yeni konuklar ağırlanacak. Tatlıses, yakın zamanda çekimlere başlayacak.

'Sesimde felç yok'

Geçtiğimiz ocak ayında konuyla ilgili açıklama yapan İbrahim Tatlıses, "Bu müjdeyi de verebilirim. 'İbo Show' yakında başlayabilir. Millet çok istiyor, 'otursan yeter' diyorlar. Ben de bunan inandım. Oturmayacağım, şarkı da söyleyeceğim. Çünkü felç sadece elime-ayağıma geldi, sesimde felç yok" demişti.

trhaberler.com

İ
BRAHİM TATLISES KİMDİR?

Adanalı bir sinemacının, inşaatta türkü söylerken kendisini farketmesiyle şöhret olan şimdilerin İmparator lakaplı türkücüsü İbrahim Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses ne zaman ve nerede dünyaya geldi, nasıl şöhret oldu? İbrahim Tatlıses’in hayatı tüm detayları ile haberimizde…1952 yılında yedi çocuklu fakir bir ailenin , Leyla ve ciğerci Ahmet Tatlı'nın ilk çocuğu olarak Şanlıurfa da dünyaya geldi. Doğduğunda, babası hapiste olduğu için ilk kez demir parmaklıklar arasında gördü babasını. Belirli bir zaman sonra ailesi ile birlikte İstanbul'a göç etmeye karar verir. İstanbul'a gelen Tatlıses ve Ailesi burada bulunan akrabalarının yanına yerleşir ve bir çok işlerde çalışır, 70 li yılların ortalarında inşaat işçiliği, demir ustalığı ve leblebicilik gibi işler yapan İbrahim Tatlıses, 80'lerin başında kendisini şöhret basamaklarını tırmanırken buldu. İbrahim Tatlı, İstanbul'a geldiğinde müzisyen Yılmaz Tatlıses'le tanıştı ve Tatlı olan soy ismini Yılmaz Tatlıses'in tavsiyesiyle Tatlıses olarak değiştirdi. Müzik çevrelerince çok özel kabul edilen sesi sayesinde, kısa zamanda İstanbul'da sahne almaya başladı. 1977 de "Ayağında Kundura" albümü ile müzik piyasasına giriş yapmış oldu. "Sabuha", "Dom Dom Kurşunu", "Bir Mumdur" türküleri halk tarafından çok beğenildi ve uzun yıllar popülerliğini korudu.

İbrahim Tatlıses 30 haziran 1976 tarihinde dışarıdan bitirdiği ilkokul diplomasını Kilis'ten Kartalbey ilköğretim okulundan aldı.

Tatlıses 1978 yılında "Ayağında Kundura" filmiyle de sinemaya girdi. 1979'da oynadığı "Kara yazma" filminde Perihan Savaş'la tanıştı. Birlikteliğin sonucunda Melek Zübeyde adında kızları olurken bu birliktelik 1983 yılındaki "Günah" filmine kadar sürdü. Zira artık Tatlıses'in yeni hayat arkadaşı Derya Tuna'yla tanıştı ve Tatlıses'in yine resmi evlilik yapmadığı bu birliktelikten de İbrahim (İdo) adında bir oğlu dünyaya geldi.

Seksenli yıllarda çıkardığı "Allah Allah", "Kara Zindan", "İnsanlar" ve "Fosforlu Cevriyem" albümleriyle satış rakamları milyonları buldu. 1 mayıs 1987'de kendi plak şirketi olan Tatlıses Müzik’i kurdu. Turgut Özal'ın "Madem en çok bunlar dinleniyor, TRT'ye çıkabilirler" demesiyle 1989 yılbaşı günü daha önce hiçbir albümünde okumadığı ve özel klip çektiği "Beyaz gül kırmızı gül" şarkısıyla TRT'ye ve televizyon dünyasına adımını resmen attı.

Seksenli yıllarda tüm Avrupa ve Ortadoğu ülkeleri onunla tanıştı. Yunanistan'dan Suudi Arabistan'a, Almanya'dan Afganistan'a çok geniş bir coğrafyada, milyonlarca hayran edindi. Kasetleri ve posterleri bazı ülkelerde milyonlarca satarken yurtiçinde ve yurtdışında sayısız ödülün sahibi oldu.

 

Yorumlar