Anasayfa /  Foto Galeri

Hadise ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım'dan şaşırtan hamle! Anne ve babasını sildi

Şarkıcı Hadise ile aşk yaşayan oyuncu Kaan Yıldırım'dan şaşırtıcı bir hamle geldi. Yıldırım, dün Instagram hesabından anne ve babasını sildi. Oyuncunun bu hareketi kafalarda soru işareti bıraktı

Hadise ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım'dan şaşırtan hamle! Anne ve babasını sildi - Sayfa 1

Hadise ile aşk yaşayan oyuncu Kaan Yıldırım, annesi ve babasını aynı anda Instagram hesabından sildi. Oyuncunun bu hareketi kafaları karıştırdı.

Hadise ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım'dan şaşırtan hamle! Anne ve babasını sildi - Sayfa 2

Bir süredir ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım, annesi ve babasını Instagram hesabından takip etmeyi bıraktı. Hadise ile yakın zamanda evleneceği iddia edilen Kaan Yıldırım'ın anne ve babasını neden sildiği merak konusu oldu.

Hadise ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım'dan şaşırtan hamle! Anne ve babasını sildi - Sayfa 3

ÖNCE BENEK ELE VERDİ! 
Survivor' birleşme partisine görüntülü konuşma sistemiyle bağlanan Hadise'nin arkasında yer alan duvar deseni, aşkı ele vermişti. Hadise Açıkgöz ile Kaan Yıldırım'ın bir süredir aşk yaşadığı konuşuluyor. İkili konuyla ilgili açıklama yapmasa da paylaşımları dedikoduları alevlendiriyor. Geçtiğimiz aylarda beyaz bir köpekle poz veren Hadise, aşkını ifşa etmişti. Hadise'nin fotoğrafında yer verdiği köpek Yıldırım'ın köpeği Benek'ti.

Hadise ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım'dan şaşırtan hamle! Anne ve babasını sildi - Sayfa 4

Hadise, bu olaydan kısa bir süre sonra da 'Benek' isimli aynı köpekle yeniden poz verdi. Ancak çıkan haberlerden sonra iki karesini de bir anda sosyal medya hesabından sildi.