Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'de teknik direktör kararı... Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun planı suya düştü!

Sarı-lacivertli kulüpte Başkan Ali Koç; futbolcular ve Erol Bulut arasındaki sıkıntılar sebebiyle ligde kalan 10 maç öncesi radikal bir karar aldı. Teknik Sorumlu olarak Emre Belözoğlu son 10 maçta görev yapacak. Öte yandan yönetimin gelecek sezon ile ilgili sürpriz planı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de teknik direktör kararı... Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun planı suya düştü! - Sayfa 1

Fenerbahçe’de teknik sorumluluk görevine başlayarak hocalık kariyerine adım atan Emre Belözoğlu, beklenenden erken bir başlangıç yaptı.

Fenerbahçe'de teknik direktör kararı... Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun planı suya düştü! - Sayfa 2

HAYAL ETTİĞİ GİBİ OLMADI 
Aslında Belözoğlu’nun hedefinde bu noktaya bir gün gelmek vardı. Ancak bu tam olarak hayal ettiği gibi bir geçiş olmadı. Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olarak kariyerine devam etmek isteyen Emre Belözoğlu bunu kademe kademe yapmayı planlıyordu.

Fenerbahçe'de teknik direktör kararı... Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun planı suya düştü! - Sayfa 3

AVRUPA'DA STAJ YAPACAKTI 
İngiltere, İtalya ve İspanya’da uzun yıllar futbol oynayan sarı-lacivertli takımın yeni teknik direktörü, öncelikle stajını bu ülkelerden birinde yapmak istiyordu.

Fenerbahçe'de teknik direktör kararı... Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun planı suya düştü! - Sayfa 4

PLANLARI SUYA DÜŞTÜ 
Bildiği yabancı dilleri kusursuz hale getirip İtalya, İspanya ya da İngiltere’de yardımcı antrenörlük ile bu sürece adım atmak istiyordu. Ancak gelişen olaylar ve şartlar Belözoğlu’nun planladığı gibi olmadı.