Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'de hayal kırıklığı! Ersun Yanal'ı yakan iki oyuncu...

Ersun Yanal her kayıp sonrası Fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir sivil toplum örgütü olduğunu anlattı. Ancak kendi kurduğu kadroya rağmen neden geçen seneye yakın puan ortalaması olduğunu; Tolga, Jailson takıntısını bir türlü açıklamadı.

Fenerbahçe'de hayal kırıklığı! Ersun Yanal'ı yakan iki oyuncu... - Sayfa 1

Fenerbahçe’nin Süper Lig’in son 3 haftasında 8 puan kaybederek, şampiyonluk yarışında geriye düşmesinde birçok karar ve hata öne çıktı.

Fenerbahçe'de hayal kırıklığı! Ersun Yanal'ı yakan iki oyuncu... - Sayfa 2

Teknik heyetin yanlışları kadar iki transfer döneminde de sol bek takviyesi yapılamaması gibi birçok transfer kararı kötü sonuçlarda belirleyici oldu. Ayrıca Vedat Muriç’e gerçek anlamda bir alternatif bulunamamış olması da Kosovalı golcünün ilerleyen haftalarda düşüş yaşamasına yol açtı.

Fenerbahçe'de hayal kırıklığı! Ersun Yanal'ı yakan iki oyuncu... - Sayfa 3

Sarı-lacivertliler bu sezon önemli transferler gerçekleştirse de sol bek ve stoper pozisyonu için doğru tercihleri yapamadı ya da bu transferleri yapmakta gecikti.

Fenerbahçe'de hayal kırıklığı! Ersun Yanal'ı yakan iki oyuncu... - Sayfa 4

Bu bölgeye geciken bazı transferler de Ersun Yanal’ın oyun planını erken kurmasına engel oldu. Teknik heyet bunlara sezon içinde çözüm üretmeye çalışırken sürekli deneme yanılma yöntemini kullanmak zorunda kaldı. Bu da doğal olarak sancıları ve puan kayıplarını beraberinde getirdi.