Anasayfa /  Foto Galeri

Erol Bulut 'la yollar ayrılacak mı? Fenerbahçe kararını açıkladı

Kadıköy'de bu sezon 6 maç kaybeden Fenerbahçe'de Erol Bulut'un istifa edip etmeyeceği merak konusu. Eleştirilerin bir numaralı hedefi olan Erol Bulut'un sürekli olarak tekrarladığı hatalar tartışma konusu oldu. Bu hafta oynanacak olan Beşiktaş derbisi Erol Bulut'un kader maçı olacak.İşte detaylar....

Erol Bulut 'la yollar ayrılacak mı? Fenerbahçe kararını açıkladı - Sayfa 1

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, yaptığı hatalarla hem kendi hem de takımın sonunu hazırladı… Sezon başından bu yana maç içi hamleleriyle eleştirilen46 yaşındaki teknik adam, lig sonuncu G.Birliği'ne Kadıköy'de yenilirken takımın enverimli 10 numarası Pelkas'ı sol bek oynatarak hatalarına başka bir boyut getirdi. Bulut, oyun içi hamleleriyle kredisini tüketti. İşte Bulut'un sezon başından bu yana düzenli olarak tekrarladığı hatalar:

Erol Bulut 'la yollar ayrılacak mı? Fenerbahçe kararını açıkladı - Sayfa 2

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, sarı-lacivertli kulüpte ömrünü uzatan süreci, Mame Thiam'ın santrfora geçmesiyle yaşadı. 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik getiren serinin tamamında Senegalli golcü 11'deydi. Ancak hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen Bulut, Galatasaray derbisinde Thiam'ı 90 dakika kulübede bekletti ve maç kaybedildi.

Erol Bulut 'la yollar ayrılacak mı? Fenerbahçe kararını açıkladı - Sayfa 3

Sezonu 22 transferle tamamlayan Fenerbahçe'de Luiz Gustavo'nun yokluğu çöküşü getirdi! Sarı-lacivertli teknik heyet, haftalarca Brezilyalı oyuncunun olmadığı bir orta saha kurgusu oluşturamadı. Bu sebeple Galatasaray, Göztepe ve Antalyaspor gibi maçlarda kayıplar geldi. 3 mücadelede elden uçup giden 8 puan, şampiyonluk iddiasını neredeyse bitirdi.

Erol Bulut 'la yollar ayrılacak mı? Fenerbahçe kararını açıkladı - Sayfa 4

Elde iki yönlü kanat oyuncusu olarak bulunan tek isim olan Enner Valencia'nın yokluğu, Bulut ve ekibinin dengesini bozdu. Bu sezon Fenerbahçe'nin puan kaybı yaşadığı 11 maçın 5'inde Valencia 11'de yoktu. Fenerbahçe bu maçlarda 4 mağlubiyet 1 beraberlik aldı. Sadece bir oyuncuyla dengenin bozulması durumu hücumda da devam etti.