Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

DNA sonuçları şaşkına çevirdi! Babası ve eşini birlikte yakalayan...

Ece Üner ile Susma programında eşi ile babasının 20 yıllık ilişkisini anlatan Adnan Kızılkaya, çocuklarından DNA testi istemişti. Sonuçlara göre 5 çocuğun da biyolojik babası Adnan Kızılkaya çıktı. Kocasını kayınbabasıyla aldatan kadın ise çocuklardan 2'sinin kayınbabadan olduğunu söylemişti.

Abone ol
Abone ol 07 Eylül 2021 12:37

Kanal D ekranlarında yayınlanan "Ece Üner ile Susma" programına katılan Adnan ismindeki 5 çocuk sahibi kişi, eşi ve öz babasının 20 yıldır ilişki yaşadığını iddia ederek yaşadıklarını anlatmıştı.

Kadın ise kayınbabasının eşi askerdeyken kendisine yanaştığını ve bir daha yakasını kurtaramadığını anlatarak kendini savunmuştu. Hem baba hem oğlu ile ilişki yaşayan 5 çocuklu kadın ayrıca çocuklardan ikisinin kayınbabasından olduğunu tahmin ettiğini belirtmişti.

8-9 ay önce ikisini aynı odada yakalayarak olayı öğrendiğini söyleyen Adnan Kızılkaya, bu ilişkinin kendisi askerdeyken başladığını da öne sürdü. Adnan Bey'in eşi Ayşegül Hanım ise bu iddiaları doğrulayarak, kayınpederinin kendisine "Sen benim karımsın. Benim nikahım sana oluyor ama eşinin nikahı sana olmuyor" söylediğini de eklemişti.

DNA sonuçları şaşkına çevirdi 

Tüm yaşananlardan sonra Adnan Bey'in talep ettiği 5 çocuğunun DNA sonuçları, Ece Üner tarafından yayında açıklandı. Üner'in açıkladığı sonuçlara göre çiftin 5 çocuğunun biyolojik babası da Adnan Bey çıktı.

Ece Üner'in zorlandığı anlar

Sonuçların açıklanmasının ardından ikili arasındaki tartışmada gerilim tekrar yükselirken Ece Üner'in iki tarafı sakinleştirmek için zorlandığı görüldü.

Yorumlar