Anasayfa /  Foto Galeri

Babası ve eşini birlikte yakalayan adamın hikayesi şok etti!

Ece Üner ile Susma programında akıllara durgunluk veren bir iddia gündeme geldi. 5 çocuğu olan Adnan bey eşinin ve öz babasının 20 yıldır ilişki yaşadığını söyledi. Eşinin de bu durumu itiraf ettiğini de ekledi.

Babası ve eşini birlikte yakalayan adamın hikayesi şok etti! - Sayfa 1

Daha yayınlanmadan tanıtım videosu nedeniyle gündem olan Ece Üner'in programında herkesi şaşırtan, ağızları açık bırakan bir olay yaşandı.

Babası ve eşini birlikte yakalayan adamın hikayesi şok etti! - Sayfa 2

Hikayede mağdur olduğunu söyleyen Adnan bey, gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya attı. Eşinin kendisini öz babasıyla aldattığını söyledi.

Babası ve eşini birlikte yakalayan adamın hikayesi şok etti! - Sayfa 3

Adnan beyin aktardıklarına göre geçtiğimiz sene babası evlerine misafirliğe gelmiş. 5 çocuğu ve eşi bir odada, babası da başka bir odada yatıyormuş. Gece 2 gibi tuvalette kalktığında eşinin uyuduğu odanın ışığını açık görmüş ve odaya girmiş. Kapıyı açar açmaz eşini ve babasını ilişkiye girerken yakalamış. Bu sırada çocuklar da aynı odada uyuyormuş.

Babası ve eşini birlikte yakalayan adamın hikayesi şok etti! - Sayfa 4

Ertesi gün de eşi, çocuklarının 2'sinin kayınpederinden olduğunu, bu ilişkinin Adnan bey askerdeyken başladığını ve 20 yıldır da sürdüğünü söylemiş. Zorla birlikte olduğunu da eklemiş. Bu arada bu diyalog yaşanırken Adnan bey eşini darp etmiş ve bir süre cezaevinde yatmış.