Anasayfa /  Foto Galeri

Cüneyt Arkın en büyük korkusunu açıkladı!

Usta oyuncu Cüneyt Arkın hayattaki en büyük korkusunu açıkladı. Geçtiğimiz yıl eşi Betül (Cüreklibatır) Arkın'dan önce ölmek istemediğini dile getiren 83 yaşındaki usta oyuncu, "Hiçbir şeyden korkmadığım kadar eşimi kaybetmekten korkuyorum" sözleriyle görenleri duygulandırdı. İşte Cüneyt Arkın'ın dikkat çeken o paylaşımı...

Cüneyt Arkın en büyük korkusunu açıkladı! - Sayfa 1

Rol aldığı filmlerle Türk sinemasına damgasını vuran Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanıyor. 83 yaşındaki oyuncu, eşiyle olan pozlarını sık sık takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Cüneyt Arkın en büyük korkusunu açıkladı! - Sayfa 2

Arkın "Benim cennetim, bebeğim" dediği eşi Betül Hanım'a duyduğu aşkı kimi zaman röportajlarında kimi zaman da sosyal medya paylaşımlarında dile getiriyor.

Cüneyt Arkın en büyük korkusunu açıkladı! - Sayfa 3

Yeşilçam'ın usta ismi Cünyet Arkın, Instagram hesabında yaptığı son paylaşımda da eşine olan büyük aşkını ifade etti. "Hiçbir şeyden korkmadığım kadar eşimi kaybetmekten korkuyorum. Karımı, canımı, bebeğimi, Betül'ümü kaybettiğim an ben de yok olurum." diyen oyuncuya sosyal medyada, "Ne kadar güzel hala göz göze, diz dize olmak. Allah size upuzun, el ele bir ömür nasip etsin. Güzel sevmek gerek tıpkı sizler gibi.. Örneksiniz bizlere..." yorumları yapıldı.

Cüneyt Arkın en büyük korkusunu açıkladı! - Sayfa 4

Arkın, geçtiğimiz yıl da sosyal medya hesabından benzer bir paylaşımda bulunmuştu. Usta oyuncu, "Ölümden korkmuyorum. Sadece Betül'den evvel ölmek isterim. Allah göstermesin onun yokluğunu, yalnız kalmak istemem. Bir günlüğüne bir yere gittiğinde bile onu çok özlüyorum. Onsuz bir günü bile düşünemiyorum ya!" demişti.