Anasayfa /  Politika /  Chp

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun: 16 Nisan'da ülkemizin geleceğini oylayacağız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, "16 Nisan’da parti seçimi yapmayacağız. Belediye başkanı veya milletvekili seçmiyoruz. 16 Nisan'da ülkemizin geleceğini oylayacağız." dedi.

Abone ol
Abone ol 05 Nisan 2017 03:07

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, halk oylaması çalışmaları kapsamında Ulubey ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. 

Vatandaşlardan 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında "hayır" oyu kullanmalarını isteyen Torun, seçimlere kadar kapı kapı dolaşıp 18 maddeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalışacaklarını söyledi. 

"16 Nisan’da parti seçimi yapmayacağız"

Verilecek her "evet"in vebalinin olduğunu vurgulayan Torun, "16 Nisan’da parti seçimi yapmayacağız. Belediye başkanı veya milletvekili seçmiyoruz. 16 Nisan'da ülkemizin geleceğini oylayacağız. Vatandaşlarımızın sandık başına giderken bunları düşünmesini istiyoruz." açıklamasında bulundu. 

Torun, 18 maddenin 18’nin de bir kişi için hazırlanmış bir anayasayla karşı karşıya olduklarını, vatandaşların da asla onaylamayacağı bu yetkilere "Hayır" diyeceğini, 80 milyonun asla tek bir kişiye teslim olmayacağını sözlerine ekledi. 


Yorumlar