Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

8 Temmuz 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

8 Temmuz 2019 Pazartesi günlük burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 8 Temmuz 2019 Pazartesi Burç yorumları

Abone ol
Abone ol 07 Temmuz 2019 22:09

8 Temmuz 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

8 Temmuz 2019 Pazartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 8 Temmuz 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 7 Temmuz 2019 Pazar Günlük Burç yorumlarında neler var 

8 Temmuz 2019 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün insanların arasına karışma konusunda hevesli olabilirsiniz. İş ve eğlenceyi birleştirmek, bugünkü amacınız olacaktır. Aynı zamanda hem çalışma hem de eğlenme bir yetenek ister. Grup aktivitelerinde yer alarak bunu kolayca sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda diğerlerinin fikirlerinden daha akıllıca fikirleriniz sayesinde oldukça eğlenebilirsiniz!

8 Temmuz 2019 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün iş konusunda inatçı ve tavizsiz bir gün olabilir. Profesyonel hayatta esnekliğe biraz pay vermenizi öneririz. Israrcı olursanız, gereksiz stres ve problemlere davetiye çıkarabilirsiniz. Bu eğiliminize karşı gardınızı alın ve arkadaşlarınız ve müşterilerinizle daha samimi konuşmalar geliştirin. Yöneticiler ve idareciler için, duygu kontrolü sağlandığı anda güzel bir gün onları bekliyor olacaktır. Elinizdeki işler hakkında çok endişelenmeyin. Her şey sakin kafayla çok daha rahat yoluna girecektir.

8 Temmuz 2019 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Sıkıntı prangaları ayağınızda! Bugün rutin işler sizi oldukça sıkabilir. Bu durumdan kurtulmak için kendinizi dışarı atabilirsiniz. Bununla birlikte, sonuçlar pozitif olabilir. Sizi rutinlikten çıkaracak en önemli kişi, varsa çocuğunuz olabilir yoksa aile üyelerinizden biri olacaktır. Parasal kazanımlar, miraslar ve maaş artışı şeklinde karşınıza çıkabilir. Bu artış sizi maddi anlamda oldukça rahatlatacaktır.



8 Temmuz 2019 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Sosyal prestijinizi ve parasal durumunuzu, akrabalarınıza gösterme peşinde olabilirsiniz. Bu durumun size saygı getireceğini düşünüyorsunuz ancak tam tersi ağır bedeller ödemek zorunda kalabilirsiniz. Geçmiş tecrübeleriniz, size gelecekteki işlerde kolaylık sağlayabilir. Maddi kazancı iyi olmayan işler bile, ileride ne zaman karşınıza çıkacağı belli olmayan bir tecrübe olarak bir kenarda bekliyor olacaktır.

8 Temmuz 2019 Pazartesi Burcu Günlük Burç Yorumları 

Beceri sahibi olan her şey, statik değil dinamik bir duruş sergiler. Ancak bu beceri işleve geçmediği takdirde; koşu bandında koşan ancak aynı yerde kalan sporcu gibi olacaktır. Dolayısıyla düşüncelerinizin harekete geçmesi gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Kendinizi yenilemeye, aynı yerde sayıp durmamaya gayret edin. İhtiyacınız olan şey, mesleğinizde parlama oluşturacak bir azim, bir tutku olabilir.

8 Temmuz 2019 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün ciddi finansal problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. İstediğinizi elde etmek için burnunuzdan bile ödeme yapmanız gerekebilir! Bir ödeme planı oluşturmanız şart gibi gözüküyor. Akşamın ilerleyen saatlerinde kısa vadeli hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Bazı hayati önem taşıyan iş anlaşmalarının, gününüzün enerjisini artırma olasılığı var. En azından rahat nefes aldıracak bir boşluk oluşturmanız muhtemeldir.

8 Temmuz 2019 Pazartesi Terazi Günlük Burç Yorumları 

Bugün şansınız size oyun oynayabilir! Bu yüzden gün içinde her sürprize hazır olun. Hiç beklemediğiniz bir anda mutlu olabilir ve hiç beklemediğiniz anda strese düşebilirsiniz. Ayrıca başkalarının hatalarını işaret ederek, kendi eksikliklerinizi göz ardı ettirebilirsiniz. Üstleriniz bu durumu şimdilik farkında olmasa da sonradan ortaya çıkacaktır. Açıklarınızı kimse fark etmeden kapatmanızı öneririz. Aynı zamanda keyifli bir akşamı dört gözle bekleyin, çünkü arkadaşlarınız harika bir parti hazırlamış olabilir. 

8 Temmuz 2019 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Altıncı hissinize güvenin! Bugün içinizden geçen her şey, noter imzalı belgelerden bile daha güvenli olabilir. İçgüdülerinizi hafife almayın ve onları göre şekillenmeye çalışın. İş yerinde oldukça hevesli ve güvenli çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Çalışmanın baskısı yönetebildiğiniz sürece, sizi boğmaz ancak nefes almayı unutmayın! Dinlendirici hafif bir müzik ile keyfiniz artacaktır.

8 Temmuz 2019 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Tuhaf bir güne gözlerinizi açabilirsiniz. Hiç olmaz dediğiniz şeyleri yaşayabilirsiniz. Emin olduğunuz durumlarda ise beklenmedik engellerle karşılaşabilirsiniz. Hislerinize güvenmeyi öğrenmenizi öneririz. Davranışlarınızda, beklenmedik sürprizlerden kaynaklanan bocalamalar yaşayabilirsiniz. Ancak ufak çiziklerle günü atlatmanız muhtemeldir.

8 Temmuz 2019 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Gün başladığında, her şeyi geride bırakma ve bir sırt çantasıyla seyahate çıkma konusunda güçlü bir dürtü ile karşılaşabilirsiniz. İçinizdeki gezgin o kadar güçlü olabilir ki aklınızdan bir an çıkmayan işler, umurunuzda olmayabilir. Ne yazık ki, bu hevesiniz sadece ufak bir zaman aralığında gerçekleşip, sonra derin sulara gömülebilir! Başka hiçbir şey yapamasanız bile, rahat kıyafetler giyip bir dans pistine kendinizi atabilirsiniz. 

8 Temmuz 2019 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Maneviyatınızı arttırmak, yeni amacınız olabilir. Yeni tutkunuz, maddi değere sahip şeylere önem vermemek! Tasavvuf sizi kendine çekiyor olacaktır. Kutsal kitaplarda ve dini yerlerde teselli aramanıza sebep olacak şeyler yaşayabilirsiniz. Manevi kazanımın aslında ne kadar kolay ama bir o kadar da zor olduğunu anlayacaksınız. Bu yolda kiminle karşılaştığınıza bağlı olarak, durumunuz şekillenecektir.

8 Temmuz 2019 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 

Meseleleri bugün gereksiz yere uzatabilirsiniz. Trip atma ve eski tartışma konularına geri dönme gibi bir özelliğiniz var. Bugün bu sebeplerden kaynaklanan ufak bir gerilim yaşayabilirsiniz. Başkasına yapılan herhangi bir adaletsizliğe tahammül etme eğiliminde olmayacaksınız. Yine de sizi haksızlığa uğratanları affetme ihtimaliniz var. Düşmanlık ateşinden ne kadar uzaklaşırsanız, iç huzurunuzun o kadar arttığını göreceksiniz.



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



8 Temmuz - 14 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Temmuz 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

v


Yorumlar