Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

8 Temmuz - 14 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 haftalık burç yorumları

Abone ol
Abone ol 07 Temmuz 2019 23:19

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 8 Temmuz -14 Temmuz 2019  tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Özel ilişkinizde bazı komplikasyonların yaşanma olasılığı vardır. Arkadaşlarınız ve akrabalarınızla ise ilişkiniz gelişebilir. Sağlığınız sizi destekleyebilir, ancak eklemlerinizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Ufak yaralanma ihtimaliniz de var. 

Kariyeriniz ve işinizde bu hafta ortalama sonuçlar alabilirsiniz. Bu süre zarfında bir iş görüşmesi için başvurabilirsiniz. Yatırım, yönetim, seyahat veya ulaşım işiniz varsa, bu hafta sizin için oldukça olumlu geçebilir. 

Eviniz için yeni bir mobilya ya da yeni bir araba alma şansınız var. Mülkiyetle ilgili herhangi bir mahkeme davası varsa, çözümlenebilir. Diploma için hazırlanıyorsanız, yalnızca kariyerinize odaklanıp ileriye doğru gidebilirsiniz. Karı koca arasında bazı yanlış anlaşılmaların yaşanma ihtimali vardır. 

Boğa Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftayı gerçekten olumlu bulabilirsiniz. Çalışanlar bu hafta boyunca iş yükü alabilir ve iş arkadaşlarından da destek alabilirler. Sağlığınıza dikkat edebileceksiniz ve bir spor salonuna katılma ihtimaliniz var. 

Bu hafta boyunca yoga veya meditasyon yapmakla da ilgilenebilirsiniz. Herhangi bir hastalıktan muzdarip iseniz, bu süre zarfında iyileşme gerçekleşebilir. Bu hafta bir mülk satın alabilirsiniz. Bir çiftlik evi almak isterseniz, başarılı olabilirsiniz. İnşaat, medya, film, ulaşım, iletişim, telekom veya komisyonla ilgili işler ile ilgileniyorsanız, bu hafta sizin için ilerleme kaydedeceğiniz bir hafta olabilir. 

Bu hafta kar marjınız övgüye değer olabilir. Siz de yeni bir işletme kurabilirsiniz. Mali durumunuz, şansınızla birlikte sizi destekleyebilir. Genel olarak, bu hafta kişisel ve mesleki yaşamınızdaki ilerlemenizi kolaylaştırabilir.. 

8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir. Herhangi bir şeyi başlatmadan önce iki kez düşünmeyi gerektirebilir. Aşkınız ve ilişkiniz hususunda, bu hafta çok fazla mutluluk getirebilir. Sevdiklerinizden olumlu bir cevap alabilirsiniz. 

Bu süre zarfında sağlığınız iyileşebilir, ancak hep dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlıklı kalmak için yoga veya spor yapabilirsiniz. Bu hafta boyunca kariyerinizde iniş ve çıkış şansı yakalayabilirsiniz. Herhangi bir finansal işlem ve yatırım yaparken de daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. 

Bu hafta aileniz ve çocuğunuzla ilgili meselelerde lehinize gelişebilir. Aile üyelerinizle harika zaman geçirebilir ve çocuklarınızın eğitiminde yardımcı olabilirsiniz. Bir mülk satın almak istiyorsanız, dikkatli olmanız gerekebilir. Bu süre zarfında servetiniz artacaktır. 

Öğrenciler, kendilerini üretici hissedebilir ve müzik ile ilgili konulara yoğunlaşabilirler. Evliliğiniz için bu hafta çok fazla heyecan getirmeyebilir. Bekarların akrabaları yardımı ile hafta boyunca bir evlilik teklifi alma şansları var. Evli çiftlerin yine de eşlerine, küçük bir sürpriz hazırlama ihtimali olacaktır. 

Yengeç  Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın son iki günü hariç, bu hafta olaylar lehinize gelişebilir. Fiziksel zindeliğiniz bu hafta çok iyi olabilir. Rekabetçi sınavlara da katılabilirsiniz. Verimliliğiniz artabilir ve bu da işinize olumlu yansıyabilir. İşiniz için bu haftanın ilk üç günü boyunca dikkatli olmanız gerekebilir. 

İşadamları için bu haftanın ilk beş günü, iş yerlerini geliştirdikleri günler olabilir. Bu süre aynı zamanda büyük bir gelir elde ettiğiniz için size uzun süre yardımcı olabilir. Oysa bu haftanın son iki günü size gelir girişlerinde bir miktar azalma gösterebilir. 

Ailenizle ilgili konularda, bu haftanın ilk beş günü çok fazla mutluluk getirebilir. Çocuğunuzun ilerlemesinden de memnun olabilirsiniz. Bu süre servet ve malla ilgili meseleler için de muhteşem olabilir. 

Evli çiftler için bu haftanın ilk aşaması çok fazla heyecan ve sevgi getirebilir. Eğer bir ilişkiniz varsa, bu haftanın ilk beş günü sizin lehinize düşebilir. Ancak son iki günü tartışmalardan uzak durmanız gerekebilir.

Aslan Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk beş günü sağlığınıza yarar sağlayabilir, oysa kalan günlerde mide ve karaciğerinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Çalışanların bu dönemi lehine bulmaları muhtemeldir. 

Bu hafta işadamları için de büyük ilerleme sağlamalarına yardımcı olabilir. Mali meseleleriniz için, bu haftanın ilk üç günü mükemmel sonuçlar getirebilir, oysa geliriniz bu haftanın son dört günü boyunca azalabilir. 

Bu haftanın ilk üç günü ailenizle ilgili konularda pozitif sonuçlar doğurabilir. Çocuğunuzun eğitimi ve sağlığı için bu süre olumlu olabilir. Zenginlik ve mülk meseleleri için, bu haftanın son iki günü size bu olumlu sonuçlar vermeyebilir. 

Öğrenciler bu haftanın ilk üç gününü çalışmaları için gerçekten olumlu bulabilirler. Evli çiftler için bu haftanın ilk yarısı size bolca hatıra ve mutluluk sağlayabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa, bu haftanın ilk üç günü olaylar sizin lehinize gerçekleşebilir. 

Başak Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk günleri, sağlıkla ilgili sorunlarınız için size yardımcı olabilir. Günün geri kalanında, gözler, kulaklar, boğaz, omuz, göğüs, kalp, karaciğer, vb. ile ilgili sorunların yaşanma olasılığı vardır. Sağlık durumunun kötü olması nedeniyle işinize konsantre olamayabilirsiniz. 

Çalışanlar bu haftanın son iki gününü kendilerine oldukça faydalı bulabilirler. İşadamları ise bu haftanın ilk üç gününü kendi lehlerine bulabilirler. Mali meseleleriniz için, bu haftanın ilk beş günü çok fazla pozitiflik getirebilir. 

Bu hafta aileniz, size yardımcı olabilir. Bu süre zarfında aile üyelerine büyük sevgi ve bağlılık hissedebilirsiniz. Öğrenciler bu haftayı gerçekten şaşırtıcı bulabilirler. Bu süre zarfında yüksek öğreniminizde başarı elde edebilirsiniz. 

Zenginlik ve mülkle ilgili konularınız için bu haftanın ilk günü olumlu olabilir. Evli çiftler için, haftanın ilk beş günü çok fazla sevgi ve mutluluk getirebilir. Eğer bir ilişkiniz varsa, bugünlerde bazı problemler yaşanabilir.

8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için mutluluk ve neşe dolu olabilir. Bu hafta bir iş gezisine gidebilirsiniz. İletişiminiz sayesinde işinizde de şaşırtıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. İşinizde yeni bir şey başlatmak istiyorsanız, başarılı olabilirsiniz. Geçmişte yapılan sıkı çalışmanızın sonucunu alabilirsiniz. 

Öğrenciler harika sonuçlar elde edebilir ve sıkı çalışmalarının karşılığını alabilirler. Bu süre zarfında sağlığınıza daha iyi bakmanız gerekebilir. Ailenize yeni bir üyenin girme olasılığı var. 

Finansmanınız oldukça şaşırtıcı gelişmelere şahit olabilir. Aşkınız ve ilişkiniz hususunda çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Bu süre zarfında eşinizle daha sık ilgilenebilirsiniz. Ailenizde mülkle ilgili herhangi bir sorun varsa, bu süre zarfında çözülebilir. Bu hafta tamamen sizin gelişiminiz ve mutluluğunuz odaklı geçebilir. 

Akrep Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta size karışık sonuçlar verebilir. Sağlığınız ve zindeliğiniz için olumlu hissedebilirsiniz. Gençler daha da coşkulu hissedebilirler. Bu süre zarfında, zihinsel olarak neşeli kalmanız muhtemeldir. Bu dönemde kendinizi çok romantik hissedebilirsiniz. 

İşletmeleriniz için bazı yeni planlama şansları olabilir. Politikaya düşkünseniz, insanlar size saygı duyabilirler. Bir devlet işindeyseniz, bu hafta boyunca sıkı çalışmanızın sonucu olarak olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Yabancı bir iş gezisine çıkma ihtimaliniz bile var. 

Aileniz ve çocuğunuzla ilgili meseleler çözülebilir. Bu süre zarfında, mülkle ilgili sorunlardan faydalanabilirsiniz. Bu süre zarfında kardeşlerinizle ilişkileriniz arasında bazı sorunlar olabilir. Bu hafta, evli çiftler için de size yardımcı olabilir. 

Yay Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta aşk hayatınızda bazı problemler yaşanabilir. Sevdiğin kişi, düşmanınız gibi davranabilir. Karı koca aile sorunları nedeniyle bazı problemler yaşayabilir. Sağlığınız sizi o kadar fazla desteklemeyebilir ve bu nedenle veriminiz düşebilir. Boynunuz, gözleriniz, kulaklarınız veya idrar enfeksiyonunuzla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. 

Çalışanlar bu hafta boyunca yeni sorumluluklar ve pozisyonlar alabilirler. Yabancı bir iş gezisi için bile şansınız olabilir. Bir çalışan olarak, artış, teşvik, borç, orta vadeli ikramiye vb. alabilirsiniz. Borsadaki doğru kararlarınız sizin için oldukça verimli olabilir. Paranızı altın, gümüş veya emlak sektörüne yatırabilirsiniz. 

Ağabeyinizden veya kız kardeşinden iyi haberler alabilirsiniz. Aileniz çok mutlu bir ruh hali içinde olabilir. Bu süre zarfında servetiniz artabilir. Yeni bir ev almak isteyen insanlar başarı elde edebilir. Çocuklarınız için bir araç satın alabilirsiniz. 

Öğrenciler rekabetçi sınavlara katılabilir ve başarılı olabilirler. Yurtdışında eğitime gitmek istiyorsanız, bu haftayı lehlerine bulabilirler. Yoğun çalışma takvimi nedeniyle, eşinizle kaliteli zaman geçiremeyebilirsiniz. Haftanın ilk ve son günü cinsel yaşamınızda bir miktar düşüş yaşanabilir.

8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk üç günü sağlığınız için size yardımcı olabilir, verimliliğiniz artabilir ve işinizde gerçekten iyi performans gösterebilirsiniz. Son iki gün boyunca, idrar enfeksiyonu, gözler, bacaklar, tansiyon veya sinir sistemi ile ilgili sorunların yaşanma olasılığı vardır. 

Mesleki yaşamınız için, işinizin beklenti başına bir takdir kazanmadığını hissedebilirsiniz. İşadamları bu haftanın ilk beş gününü gerçekten şaşırtıcı bulabilirler. Bu haftanın son iki günü, yarışmacılarınız size zorlu bir rekabet yaşatabilirler. Bu hafta tamamen sizin finansal ilerlemenizle ilgili olacaktır. 

Bu haftanın son iki günü boyunca masraflara maruz kalabilirsiniz ancak önceden planlama yapmanız gerekebilir. Çocuğunuzun eğitimi ve sağlığı için bu haftanın son iki günü biraz karmaşık olabilir. Bu haftanın ilk beş günü servet ve mülkle ilgili meseleniz için olumlu sonuçlar bulabilirsiniz. Evli çiftler, bu haftanın ilk dört gününü gerçekten heyecan dolu geçirebilirler.

Kova Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta hayatınızda önemli bir değişiklik olmayabilir. İşlerinizde ilerleme elde edebilirsiniz. Bir görüşme yaptıysanız, bu süre zarfında bu işi alabilirsiniz. Kendinize güven seviyenizi arttırmanız önerilir. Şu an çalıştığınız meslekten göreceli olarak farklı bir iş bulabilirsiniz, ancak daha iyi bir iş fırsatı elde edeceğiniz kesin. 

Finans durumunuzda bu hafta size yardımcı olabilir. Borçlarınızı ödeyebilirsiniz. İşletmeniz için yeni siparişler almanız ve hatta bu hafta yeni personel almanız muhtemeldir. Devlet mahkemesiyle ilgili konularda bazı komplikasyonların yaşanma olasılığı yüksektir. Bu süre zarfında geziye çıkabilirsiniz. Kariyerinizde başarı elde etme olasılığınız yüksektir ve birçok fırsat elde edebilirsiniz. İş arkadaşlarınız sizi de destekleyebilir.

Öğrenciler için bu hafta olumlu olabilir ve istedikleri kursa kabul edilebilirler. Bu hafta ailenizden ve kardeşlerinizden sağlam destek alabilirsiniz. Sağlığınız konusunda dikkatli olmanız önerilir. Genel olarak, bu hafta sizin için olumlu olabilir.

Balık  Burcu 8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın ilk üç günü boyunca sağlığınız sizi destekleyebilir. Son dört gün boyunca eklem, uyluk, karaciğer, mide, omuz, el ve kulaklarla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu haftanın son iki günü dışında, mesleki yaşamınız için büyük ilerlemeye tanık olma ihtimaliniz yüksek. 

Bu hafta boyunca etkileyici kararlar vermekten kaçınmanız önerilir. Çok fazla düşündüğünüz için kararsız da kalabilirsiniz. İnsanlar bu süre zarfında yaptıklarınız için sizi kınayabilirler, ancak kendi işinizde meşgul olmalı ve kendi işinize dikkat etmelisiniz. Gelişiminiz bu süre zarfında herkesin ağzını kapatabilir. 

Bu haftanın ilk beş günü, finansal meseleleriniz için olumlu olabilir. Bu haftanın ilk beş günü, aile konularında da size yardımcı olabilir. Mülkiyetle ilgili herhangi bir sorun varsa, bunları yalnızca bu haftanın ilk üç gününde çözmeniz önerilir. Öğrenciler bu haftayı kendi lehine bulabilirler. Bu haftanın ilk beş günü, evli çiftler için olumlu olacaktır.v



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



8 Temmuz -14 Temmuz 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Temmuz Aylık Burç Borumları İçin Yıklayın



2019 yılı yıllık burç yorumları



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.


Yorumlar