Anasayfa /  Foto Galeri

BİM aktüel ürünlerde bu hafta neler var? İşte BİM 1 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğu

1 Nisan 2022 BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Nisan ayının ilk aktüel ürünler kataloğu içerisinde birbirinden farklı onlarca ürün yerini aldı. BİM' de bu hafta indirimli ürünlerin satılacağı aktüel kataloğunda birbirinden uygun fırsat ürünleri yer alıyor. Peki BİM' e bu hafta hangi ürünler neler gelecek? Merak edenler için işte BİM 1 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğu

BİM aktüel ürünlerde bu hafta neler var? İşte BİM 1 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğu - Sayfa 1

BİM aktüel ürünler 1 Nisan kataloğu yayınlandı. 1 Nisan Cuma BİM aktüel ürünler kataloğunda; cam ankastre setten tost makinesine, el mikserinden nostaljik radyoya, yer sofrasından kamp sandalyesine, bebek küvetinden bebek nevresim takımında, mama sandalyesinden bebek kangurusuna kadar birçok indirimli ürün satışa sunuluyor. İşte, 1 Nisan BİM indirimli ürünler listesi...

BİM aktüel ürünlerde bu hafta neler var? İşte BİM 1 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğu - Sayfa 2

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU SAYFA 1

Aktüel kataloğun ilk sayfasında oyuncak araba, konuşan bebek, denge kulesi, eğitici tablet, yağmur damlası oyuncağı, çıngıraklı bez top, hareketli kitaplar ve koparmalı robotik kodlama gibi ürünler yer alıyor.

BİM aktüel ürünlerde bu hafta neler var? İşte BİM 1 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğu - Sayfa 3

BİM AKTÜEL 1 NİSAN 2022 KATALOĞU SAYFA 2

Kataloğun ikinci sayfasında ise 4 bölmeli saklama ünitesi, fotoğraf çerçevesi, duvar rafı, duva lambası, çocuk masa ve sandalyesi, çocuk odası duvar süsü, moda aksesuarları, ponpon led, gece lambası ve sticker seti gibi ürünler bulunuyor.

BİM aktüel ürünlerde bu hafta neler var? İşte BİM 1 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğu - Sayfa 4

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU SAYFA 3

Aktüel kataloğun üçüncü sayfasında cam ankastre set, tost makinesi, çay makinesi, katlanır kamp sandalyesi, baharat takımı, borcam fırın tepsisi, bal kavanozu, meşrubat bardağı, büyük beden pantolon ve dondurma kasesi gibi ürünler yer alıyor.