Anasayfa /  Foto Galeri

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi! Geçici teknik adam...

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi resmen sona erdi. Tecrübeli teknik adam takıma ve kulüp personeline veda etmek için son kez antrenmana çıkacak. Beşiktaş yönetimi Sergen Yalçın'ın yerine 4 aday belirledi. İşte son dakika Beşiktaş haberinin detayları...

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi! Geçici teknik adam... - Sayfa 1

SERGEN YALÇIN YÖNETİMİNDE HÜSRAN YAŞANDI
Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 8 maçta 7 mağlubiyet, 1 beraberlik alırken, galibiyet yüzü göremeyen Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın kulüpteki geleceği yeniden tartışmaya açıldı. Son olarak Borussia Dortmund deplasmanında alınan 5-0’lık ağır yenilgi, Yalçın’ın koltuğunu ciddi biçimde sallamaya başladı.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi! Geçici teknik adam... - Sayfa 2

6 MAÇTAN PUANSIZ AYRILDI 
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2021-2022 sezonunda Borussia Dortmund, Ajax ve Sporting Lizbon'la aynı grupta yer alan Beşiktaş, grubunda oynadığı 6 maçta da sahadan mağlup ayrıldı. Siyah-beyazlılar rakip fileleri 3 kez havalandırırken, kalesinde 19 gol gördü.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi! Geçici teknik adam... - Sayfa 3

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın görevinden istifa etti. İstifasını yönetim kabul etti. Tecrübeli teknik adam takıma ve kulüp personeline veda etmek için son kez antrenmana çıkacak. Beşiktaş'ın bugun başlayan antrenmanını yardımcı antrenör Murat Şahin yönetiyor.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi! Geçici teknik adam... - Sayfa 4

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelen teknik direktör Sergen Yalçın, istifasını sundu ve görevini bıraktı.