Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Beşiktaş-Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Bakasetas oynayacak mı? Sakatlar, cezalılar...

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş ile lider Trabzonspor, Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak. 20 puanla zirvenin 7 puan gerisinde bulunan ve son 5 lig maçının 3'ünde mağlup olan Siyah-Beyazlılar, yenilgisiz rakibine ilk yenilgisini tattırarak milli araya moralli girmek istiyor. Tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan 27 puanlı Bordo-Mavililer ise İstanbul'da kazanıp farkı 10 puana yükseltmek amacında... Teknik direktör Abdullah Avcı, İstanbul'da 3 büyüklere maç kaybetmedi...

Abone ol
Abone ol 06 Kasım 2021 16:02

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş ile lider Trabzonspor, Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak. 20 puanla zirvenin 7 puan gerisinde bulunan ve son 5 lig maçının 3'ünde mağlup olan Siyah-Beyazlılar, yenilgisiz rakibine ilk yenilgisini tattırarak milli araya moralli girmek istiyor.

Tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan 27 puanlı Bordo-Mavililer ise İstanbul'da kazanıp farkı 10 puana yükseltmek amacında... Teknik direktör Abdullah Avcı, İstanbul'da 3 büyüklere maç kaybetmedi...

BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? SAKATLAR, CEZALILAR...

Beşiktaş-Trabzonspor maçı 6 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak. Vodafone Park'taki maçı hakem Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar'ın yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Erdinç Sezertam üstlenecek. Alper Ulusoy ise dördüncü hakem olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon'a deplasmanda 4-0 mağlup olan Beşiktaş, Avrupa defterini kapatmıştı... Siyah-Beyazlı yönetim 4 buçuk saatlik uçuşun ardından takımın yorgun gelmesi nedeniyle TFF'ye maçın pazar günü oynanması yönünde talepte bulundu ancak bu talep geri çevrildi.

TÜM KONSANTRASYON SÜPER LİG'E 
Sporting CP'ye 4-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasında veda eden, UEFA Avrupa Ligi ihtimali de mucizelere kalan Kartal, artık tüm konsantrasyonunu lige verecek.

Beşiktaş'ın Trabzonspor'a karşı bir eksik dışında ideale yakın bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor. Tam hazır olmadıkları için Portekiz'e götürülmeyen N'koudou ve Pjanic ile son anda sakatlanan Vida ve Rosier'in Trabzonspor karşılaşmasında oynamasına engel bir durum olmadığı öğrenildi.

Süren Michy Batshuayi ve Can Bozdoğan'ın ise oynama ihitmalinin bulunmadığı da ifade edildi. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın kalede bu kez Mert Günok'a şans vermesi sürpriz sayılmayacak bir değişim olacak. Geri dörtlüyü Rosier, Welinton, Vida ve Umut Meraş'tan oluşturacak Sergen Yalçın'ın defansif orta sahası her zaman olduğu gibi Josef de Souza olacak.

Hücum hattında iki alternatifi bulunan siyah beyazlılarda Ghezzal, Pjanic, Teixeira, Larin ve Güven ilk tercih gibi görünürken, Ghezzal, Pjanic, Teixeira, N'Koudou ve Larin de ikinci alternatif olarak duruyor. Ancak; N’Koudou’nun sakatlıktan yeni çıkması ve 90 dakikayı çıkartacak kondisyonunun olmaması birinci altenatifi daha kuvvetli kılıyor.

BAKASETAS OYNAYACAK MI?

Siyah-beyazlıların Trabzonspor karşısındaki muhtemel 11'i şöyle: "Mert Günok - Rosier, Welinton, Vida, Umut Meraş, Josef, Ghezzal, Pjanic, Teixeira, Larin, Güven Yalçın."

Trabzonspor'un kritik Beşiktaş sınavında Gervinho ve Bruno Peres'in yanı sıran Andreas Cornelius'un da oynaması zor... Yunan yıldız Tasos Bakasetas ise takımla çalışmalara başladı.  

Yorumlar