Anasayfa /  Foto Galeri

Bayramı hastanede geçiren sağlıkçılar anlattı: Hastaları gördükçe anne ve babamı hatırlıyorum” video

Ailelerinden uzakta bayramı hastanede geçiren sağlıkçılar anlattı! Korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadelede en ön safta yer alan ve tam kapanmanın sürdüğü Ramazan Bayramı'nda da hastaların tedavisi için görev başında olan sağlık personelleri, hem zor süreci anlattı hem de herkesi tedbirler konusunda uyardı.

Bayramı hastanede geçiren sağlıkçılar anlattı: Hastaları gördükçe anne ve babamı hatırlıyorum” video - Sayfa 1

Ailelerinden uzakta bayramı hastanede geçiren sağlıkçılar anlattı!

Korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadelede en ön safta yer alan ve tam kapanmanın sürdüğü Ramazan Bayramı'nda da hastaların tedavisi için görev başında olan sağlık personelleri, hem zor süreci anlattı hem de herkesi tedbirler konusunda uyardı.

Bayramı hastanede geçiren sağlıkçılar anlattı: Hastaları gördükçe anne ve babamı hatırlıyorum” video - Sayfa 2

Covid-19 salgınının başladığı günden itibaren diğer kurumlar gibi tüm sağlık çalışanlarıyla özverili bir çalışma yürüten Fırat Üniversitesi (FÜ) Hastanesi sağlık personelleri bayramda da mesai harcıyor.

Bayramı hastanede geçiren sağlıkçılar anlattı: Hastaları gördükçe anne ve babamı hatırlıyorum” video - Sayfa 3

Elazığ’da yüz binde 300 üzerine çıkan vaka oranları tam kapanma süreciyle 100’ün altına düştü. 3 Bayramdır ailelerinden uzak, yoğun tempoda sahada bayram mesaisini sürdüren sağlıkçılar, İhlas Haber Ajansı (İHA) ekibine kısıtlama ile elde edilebilen kazanımı kaybetmemek için yaşadıklarını anlattı.

Bayramı hastanede geçiren sağlıkçılar anlattı: Hastaları gördükçe anne ve babamı hatırlıyorum” video - Sayfa 4

Tam kapanma ile birlikte vaka sayılarında düşüş olduğuna dikkat çeken tüm sağlık çalışanları da vatandaşları tedbir konusunda tekrar uyararak temel kurallara riayet edilmesini istedi.