Anasayfa /  Güncel

Bayramda hava nasıl olacak? Hangi bölgelerde yağış var?

Bayramda hava nasıl olacak? Hangi bölgelerde yağış var?

Abone ol
Abone ol 04 Temmuz 2016 13:55

Ramazan Bayramı geldi, 9 günlük tatilin resmiyet kazanmasıyla yollarada düşen vatandaşlar bayram tatilinde hava durumunun nasıl olacağını merak etmeye başladı. Peki bayram tatili boyunca hava nasıl olacak? Bayram tatilinde yağmur yağacak mı? Hangi bölgelerde hava güzel olacak. İşte tüm bu soruların cevabı haberimizde.

Bu sene Ramazan Bayramı hafta ortasına denk geldi ve tatil süresi 9 güne uzadı, bu uzun tatili değerlendirmek isteyen vatandaşlar, hem tatil için hem de akraba ziyaretleri için yollara düştü. Vatandaşlar arasında en merak edilen konulardan biri de Ramazan Bayramında hava nasıl olacak sorusu oldu. Peki Ramazan Bayramı süresince yurtta hava nasıl olacak? Bayram tatilinde hangi bölgelerde yağış görülecek?

5 GÜNLÜK RAMAZAN BAYRAMI HAVA TAHMİNİ

Bayram süresince yurdun güney kesimleri sıcaklarla boğuşurken kuzey bölgelerde dönem dönem yağışlar görülecek. Bayramın birinci günü Edirne’den Kars’a kadar tüm kuzey kesimlerde yağış görülecek fakat bayramın diğer günlerinde yurdun büyük kısmında hava açıyor ve güney kesimlerde yüksek sıcaklıklar göze çarpıyor.

Yorumlar