Anasayfa /  Eğitim

AÖF sınavı ertelenecek mi? 2020 AÖF sınavı ne zaman?

Açık Öğretim Fakültesi’nde okuyan milyonlarca öğrenci AÖF sınavlarının ne olacağını merak etmeye başladı. YÖK Başkanı Yekta Saraç, üniversitelerde bahar döneminin tatil olacağını açıklamıştı. Peki AÖF sınavı ertelenecek mi? 2020 AÖF sınavı ne zaman?

Abone ol
Abone ol 13 Nisan 2020 16:01

Açık Öğretim Fakültesi’nde okuyan milyonlarca öğrenci AÖF sınavlarının ne olacağını merak etmeye başladı. YÖK Başkanı Yekta Saraç, üniversitelerde bahar döneminin tatil olacağını açıklamıştı. Peki AÖF sınavı ertelenecek mi? 2020 AÖF sınavı ne zaman

YÖK, üniversitelerde bahar döneminin tatil edildiğini açıklamıştı ve bu karardan AÖF’de etkilendi. Peki AÖF online sınavları ne zaman ve nasıl yapılacak?

AÖF SINAVLARI NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Açık Öğretim Fakültesi’nin bağlı olduğu Anadolu Üniversitesi, öğrencilerin 18 Nisan- 7 Mayıs tarihleri arasında sınav sistemine istedikleri saatte giriş yapabileceğini ve öğrencilerin AÖF sınav sitemine giriş yaparak 20 gün boyunca AÖF bahar dönemi sınavlarını olabileceklerini söyledi.

Sınavın başlamasıyla ekranda sadece bir soru görülecek ve soru cevapladıktan sonra diğer soruya geçilecek. Soruyu cevaplandırıp ya da boş bırakarak ilerleme sağlanacak.

ONLİNE SINAV SİSTEMİ HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

Yorumlar