Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Aldatmak 9.Bölüm Fragmanı izle | Aldatmak 8.Bölüm Ful izle

Aldatmak 8.Bölüm yayınlandıktan sonra Aldatmak Youtube kanalınada da yayınlandı. Aldatmak 8.Bölüm Ful izle. Aldatmak 9.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Aldatmak 9.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aldatmak dizisinin yeni bölümü 17 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Aldatmak 8.Bölüm Ful izle

Abone ol
Abone ol 13 Kasım 2022 17:57

Aldatmak 8.Bölüm yayınlandıktan sonra Aldatmak 9.Bölüm Fragmanı da yayınlandı.

Başrollerinde Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Aldatmak 9.Bölümde de ekrana kitleyecek

ALDATMAK 8.BÖLÜM FUL İZLE YOUTUBE

ALDATMAK SON BÖLÜMDE NELR OLU?

Boşanmaktan vazgeçtiği için protokolü yırtıp atan Güzide, hafife aldığı Yeşim'le kolayca mücadele edebileceğini düşünse de rakibinin yalan söyleme kabiliyeti ve kurduğu oyunlar gittikçe daha çok canını sıkmaktadır.

Oylum, olanlardan sonra hala kendisine karşı soğuk davranan Tolga'nın gönlünü almak için harekete geçer. Ancak kendini affettirmesi gereken tek insan Tolga değildir. Kendi çıkarı için Oylum'u ateşe atan Tarık, Güzide'yle aralarının daha da açılmasına sebep olacaktır. New York yolculuğu öncesi her şeyi yoluna koymaya çalışan Oylum'un hayatında yeni dertler kendini belli etmeye başlamaktadır.

Ozan, beklenmedik kariyer fırsatı ile birlikte gelen maddi güçle özgüven tazeler. Ozan herkese kendini ispatladığını düşünürken, Güzide gerçek olamayacak kadar güzel bu habere şüpheyle yaklaşmaktadır.

Çıkmaza giren Tarık, son çare olarak Oltan'ın tavsiyesine uymaya karar verir.

Kızından darbe üstüne darbe yiyen Güzide, ister istemez kendisini sorgular. Bu sorgulama sonucunda etrafa karşı tavrı gözle görülür biçimde değişir. Güzide'deki değişim aile fertlerini bir hayli şaşırtır.

ALDATMAK SON BÖLÜM İZLE

Etiketler aldatmak dizisi
Yorumlar