Anasayfa /  Politika

AK Parti kulislerinde bomba Soylu iddiası: İstifa etti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun gündeme bomba gibi düşen “veda” niteliğindeki konuşmasından sonra AK Parti kulisleri, Soylu’nun istifasını verdiği iddiasıyla çalkalanıyor.

Abone ol
Abone ol 26 Şubat 2018 02:22

Bakanlar Kurulu’nun öne çıkan isimlerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bugün Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Trabzon Şubesi’nin düzenlediği kahvaltıdan sonra katıldığı AK Parti Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Kongresi’nde yaptığı konuşmanın yankıları sürerken, AK Parti kulisleri şimdi de o konuşmada sinyalini verdiği “istifa” iddiasıyla çalkalanıyor. AVAZTÜRK’ün AK Parti kulislerinden edindiği bilgilere göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu akşam saat 21 sularında İçişleri Bakanlığından istifa etti.

Memleketi olan Trabzon’da Ortahisar Gençlik Kolları Kongresi’nde istifa sinyali veren Soylu, “Eğer, sıkıntıda olduğunuz görülüyorsa da geri çekilmekten hiç bir zaman vazgeçmeyin. Geri çekilmekte bir erdemdir” ifadeleri kullanmıştı.

AK Parti kulislerinde bomba etkisi yaratan Soylu'nun istifasının Başbakan Binali Yıldırım tarafından kabul edilip edilmeyeceği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifa konusunda nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor.

Öte yandan Soylu dışında önümüzdeki günlerde kabinede başka isimlerin istifa edebileceği ve kabinede ciddi bir değişim yaşanacağı belirtiliyor.

AVAZTÜRK




Yorumlar