Anasayfa /  Güncel

5 Şubat Çarşamba günü okullar nerelerde tatil?

Kar yağışı ülke genelinde devam ederken son dakika kar tatili haberleri gelmeye başladı. Salı günü birçok kentte eğitim öğretime yoğun kar yağışı nedeniyle ara verildi. Meteoroloji'den yapılan son dakika kar uyarılarının arından, karın etkili olduğu Diyarbakır, Bingöl, Van ve Erzincan gibi illerde öğrencilerin ve velilerin gözü son dakika kar tatili açıklamalarına çevrildi.

Abone ol
Abone ol 04 Şubat 2020 23:03

Türkiye'nin bazı bölgelerinde kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğ'nden kar uyarıları gelirken, kar yağışının devam ettiği illerde veli ve öğrencilerin gözü valiliklerden yapılacak açıklamaya çevrildi. Özellikle kar yağışının devam ettiği Van ve Ağrı'da kar tatili beklentileri arttı. Son dakika kar tatili açıklaması yapan bazı kentlerin valilikleri yarın okulların tatil olduğu il ve ilçeleri duyurdu. Peki, yarın okullar tatil mi? 5 Şubat Çarşamba günü hangi illerde okullar tatil? İşte, okulların tatil olduğu iller.

 

Meteoroloi'den gelen peş peşe kar uyarıları devam ederken Van ve Ağrı'da kar yağışı etkisini arttırdı. Yoğun kar nedeniyle kentlerde ulaşım olumsuz etkilendi. Resmi kurumların açıklaması sonrası karın etkili olduğu illerde yarın okullar tatil mi sorusunun yanıtı merak konusu oldu. İşte, 5 Şubat kar tatili haberleri.

 

 

YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Van'da akşam saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kentte ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi. Aynı zamanda engelli ve hamilelerde yarın idari izinli sayılacak. Van Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde ilk ve orta dereceli okullar 5 Şubat 2020 tarihinde bir gün süreyle tatil edildi. Engelli ve hamiller de idari izinli sayılacak" denildi.

 

 

Yorumlar