Anasayfa /  Foto Galeri

2021'de Yeni asgari ücret zammı ve kesintiler ne kadar olacak? İşte tüm detaylar

Yeni yılın asgari ücretin belirlenmesi için bugün ikinci kez toplandı. Yılın son haftasına girilmeden ücret tespit komisyonu son toplantısını da yaparak, 2021’in asgari ücreti açıklanacak. Buna göre; 2021 Asgari ücret zammı ne zaman belirlenecek, ne kadar olacak? Asgari ücret tespit komisyonu bugün saat kaçta toplanıyor? İşte tüm detaylar…

2021'de Yeni asgari ücret zammı ve kesintiler ne kadar olacak?  İşte tüm detaylar - Sayfa 1

Asgari ücret 2021 zam oranu ne kadar? Geçtiğimiz hafta Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından gerçekleştirilen ilk toplantının ardından gözler yeni ücretlere çevrilmişti. Yaklaşık 7 milyon çalışanı doğrudan etkileyen asgari ücrette ikinci toplantı yarın TİSK'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Asgari ücret zam oranı ile birlikte en çok merak edilenlerden biri de AGİ miktarı oldu. Peki, 2021 asgari ücret zammı ve AGİ miktarı ne kadar olacak? Kim ne kadar alacak? İşte cevaplar...

2021'de Yeni asgari ücret zammı ve kesintiler ne kadar olacak?  İşte tüm detaylar - Sayfa 2

Asgari ücret tespit komisyonu ikinci toplantısına başladı. Koronavirüs tedbirleri doğrultusunda çevrim içi düzenlenen toplantıda, işveren kesimini temsil eden TİSK heyeti görüşlerini sunacak. Üçüncü toplantı 22 Aralık'ta yapılacak ve süreç aralık ayı sonuna kadar tamamlanacak.

2021'de Yeni asgari ücret zammı ve kesintiler ne kadar olacak?  İşte tüm detaylar - Sayfa 3

TİSK'in ev sahipliğinde yapılacak toplantıda, TİSK heyeti dünya ve Türkiye'deki ekonomik ve sosyal görünüme dair paylaşımda bulunup, görüşlerini sunacak.

2021'de Yeni asgari ücret zammı ve kesintiler ne kadar olacak?  İşte tüm detaylar - Sayfa 4

ASGARİ ÜCRET 2021 NE KADAR OLUR? İŞTE TAHMİNLER
1. TAHMİN

Merkez Bankası, 2020 yılı enflasyon tahminini yüzde 12,1 olarak revize etti. Buna göre artış yapılırsa; brüt 3 bin 299 lira 10 kuruş, net 2 bin 605 lira 98 kuruş olacak.