Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

14 Mart 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

14 Mart 2019 Perşembe burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 14 Mart 2019 Perşembe Burçlar

Abone ol
Abone ol 13 Mart 2019 23:11

14 Mart 2019 Perşembe günü Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu,  Aslan Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu,  Kova Burcu, Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



11 Mart – 17 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın




İşte 14 Mart 2019 Perşembe Günlük Burç Yorunları



14 Mart 2019 Perşembe Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün ailenize büyük bir başarı ve mutluluk paketiyle döneceksiniz. Tabi bu size biraz pahalıya patlayabilir. Kendinize yapılan yatırımlar her zaman işe yarar. Günün ilerleyen saatlerinde platonik bir aşk ilişkisi başlayabilir. Romantik bir ilişki içinde yer alanlar her zaman heyecan verici anlarla karşılaşır. 



14 Mart 2019 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün gündeminizde para mevzusu var. Öğleden sonra muhtemelen hem para hem de ilişki yönünde tatmin olacağınız bir gün sizi bekliyor. Sevgilinizi, güzel bir kolye alarak mutlu edebilirsiniz. Mutluluk paylaştıkça artar bunu hiç unutmayın.



14 Mart 2019 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Manevi aydınlanma arayışınız devam ediyor. Aradıklarınızı elde etmek için Himalayalara gitmek istemeyebilirsiniz. Ancak yaşadıklarınıza başka bir pencereden bakmak size yardımcı olacaktır. Ayrıca eşinizle ruhsal olarak birbirinize bağlanmanız sizi iyi hissettirecektir.



14 Mart 2019 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Duygularınızı sakince gizlemeyi yeğliyorsunuz. Bunu yaparak ilgilendiğiniz kişiye iyilik yaptığınızı düşünüyorsunuz. Belki de yanılıyorsunuzdur! Öğleden sonra şehir dışına kısa bir gezi gerçekleştirebilirsiniz. Akşama daha iyi gözükebilmek için sağlam bir para harcayabilirsiniz.



14 Mart 2019 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Şans ve servet bugün etrafınızda dönüyor. İkisi de bu dinamik günde size çok yardımcı olacaktır. İş cephesinde hem para hem mevki kazanmana şaşırmamalısın. Günün ikinci yarısında kendini kuyumcuda elmas takı seçerken bulabilirsin. Kız arkadaşın için de güzel bir gün olacak. Hediyeyi kim sevmez ki!



14 Mart 2019 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün aile gününüz. Onlarla vakit geçirmek, sıkıntılarını dinlemek ve dertlerine derman olma günü. Ama bunu sıkılarak değil gerçekten içinden gelerek yapacaksın. Çünkü insanları mutlu etmek en güzel mutluluk sebebidir. Hele ki bu aile ise paha biçilemez.

 

14 Mart 2019 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün içinizdeki cesur yürek dışarı çıkmak istiyor. Bu haliniz hoşunuza gidecek. Kariyeriniz konusunda bir kavşaktasınız. Hangi yolu seçeceğinizi bilemeyebilirsiniz. Günün ikinci yarısında parasal kazancınıza bakınca doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Beklentilerinizi karşılamak için dört gözle beklediğiniz olay gerçekleşebilir.



14 Mart 2019 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün harekete geçme ihtimaliniz çok yüksek. İş veya sosyal amaçlar için bir konumdan diğerine aktif bir şekilde mekik dokuyacaksınız. İş toplantıları ve görüşmeler bütün gün aklınızda dolaşacak. İş teklifleri günün ilerleyen saatlerinde tam da istediğiniz yönde şekillenebilir.



14 Mart 2019 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün uzun uzun dalıp gidiyorsunuz. Hangi odayı değiştirsem diye düşünüyorsunuz. Odayı belirledikten sonra işiniz kolay, yaratıcı fikirleriniz size yardımcı olacak. İş hayatında övgüye değer çabalarınız üstleriniz tarafından farkedilecek.

 

14 Mart 2019 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Mükemmelliyetçi duygularınız bugün işlerinize yoğunlaştı. İşyerinde bugün iyi bir seviyeye gelebilmek için her şeyi deneyebilirsiniz. Ancak yapabilecekleriniz, kapasitenizle sınırlı kalacaktır. Belki de planlarınızın çoğunu gerçekleştiremeyeceksiniz. Fakat bu sizi caydırmasın. Mükemmellik, elinden gelenin en iyisini yapmaktır.

 

14 Mart 2019 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün enerjinizi çökmüş halde hissedeceksiniz. Ancak ilerleyen saatlerde alacağınız ani bir haber ile herşey güzelleşecektir. Son başvuru tarihlerine dikkat etmenizi öneririz. İşlerinizin yolunda gitmesi için düzen şart.

 

14 Mart 2019 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorunları

Kendinizi bugün iş yerinde gömülü bulacaksınız. Ancak karamsarlığa kapılmayın. Zor olsada iş arkadaşlarının desteği ile işler yoluna girecektir. Akşam eve gidince bu yoğun günün ardından zihninizi boşaltmaya çalışın. 


iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar