Anasayfa /  Foto Galeri

11 Mart – 17 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

11 Mart – 17 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

11 Mart – 17 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

11 Mart – 17 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 11 – 17 Mart tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Haftalık Burç Yorumları: 11 Mart - 17 Mart tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

11 Mart – 17 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu 11cMart – 17 Mart Haftalık Yorumları Bu hafta sizin için büyük bir coşku ve heyecanla geçecek. Fiziksel yönde herhangi bir sağlık sıkıntısı olmayacak. Kritik sağlık sorunları olmamasına rağmen gözlerinizde ufak iltihaplanmalar olabilir. İlişki durumunuzda herşey yolunda olacak. Eşinize karşı duygularınız güçlenecek. Kariyeriniz için bu hafta harika geçebilir; çalışanlar maaşlarına zam alabilirler. İşinizi değiştirmek istiyorsanız, bu hafta sizin için uygun bir hafta. Spor, elektronik ve pastacılık ile ilgili işletmeler inanılmaz kazançlar sağlayabilir. Ailenizde herhangi bir anlaşmazlık varsa, zamanla düzelecektir. Kardeşlerinizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Konuşmalarınızda dikkali olmanızı öneririz. Evinizin tadilatı veya vergi ödemesi ile ilgili bazı eksta harcamaların çıkması ihtimali var. Eğer spor yapıyorsanız, bu hafta boyunca iyi performans gösterebilirsiniz. Evlilik hayatınız gelişebilir; samimi duygular artabilir. Siz ve yaşam partneriniz bu hafta boyunca özel anların ve cinsel yaşamın tadını çıkarmanız için birçok fırsat bulabilirsiniz. Kısacası, bu hafta sizin için olumlu geçecek.

11 Mart – 17 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları| Haftalık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 11 Mart – 17 Mart Haftalık Yorumları Bu hafta ilişkinizde hiçbir komplikasyon yok. Kardeşinle ilgili sorunlar yaşayabilirsin. Fiziksel ciddi bir rahatsızlık yaşamayacaksınız hatta herhangi bir sağlık sorunu varsa bu süre içinde muhtemelen iyileşebilirler. Bu hafta boyunca öksürük ve nezle olma ihtimaline karşı temkinli olmanız da fayda var. Herhangi bir sporla ilgileniyorsanız, zindeliğiniz artacaktır. Bu hafta kariyerinizde ve işinizde başarılı olmanın ne kadar önemli olduğunu anlayacaksınız. Çok iyi bir maaş ile yeni bir iş fırsatı elde edebilirsiniz. Ancak bu iş evinden biraz uzakta olabilir. Bu hafta terfi alma şansın da yüksek. Devlet kurumlarında çalışanlar dikkatli olmalılar. İtibarınızı zedelemek isteyen insanlarla karşılaşabilirler. Her ne işte çalışıyor iseniz kenarınıza bir altın koyma ihtimaliniz var. Aynı zamanda mülk alım&satımı içinde karlı anlaşmalar yapabilirsiniz. Öğrenciler çalışmalarına iyi konsantre olabilirler. Evli çiftler, bu hafta boyunca harika özel anların ve cinsel yaşamın tadını çıkarabilirler.