Anasayfa /  Güncel

1 Şubat Pazartesi ATV yayın akışı-Kim Milyoner Olmak İster? Canlı İzle

1 Şubat Pazartesi ATV yayın akışı-Kim Milyoner Olmak İster? Canlı İzle

Abone ol
Abone ol 01 Şubat 2016 16:24

Bu akşam ATV başrollerinde Özgür Çevik ile İpek Karapınar'ın oynadığı sevilen dizisi 'Kırgın Çiçekler' 31. bölümüyle ekranlara gelecek. 'Kırgın Çiçekler'in ardından ekranların en çok izlenen fenomen yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster?' var.  Peki, bu akşam Kırgın Çiçekler'de neler yaşanacak?  1 Şubat 2016 Pazartesi ATV yayın akışı haberimizde.

Bu akşam Kırgın Çiçekler'de neler yaşanacak?

Gökhan'ın ölümüyle alt üst olan Cemre, kimseye haber vermeden kaybolur. Feride, aldığı bir telefonla onu bulmaya gider. Meral, yurttan ayrılıp Seher ile yaşamaya başlar. Seher, kızını kendi çevresinden saklarken dikkatleri üzerine çeker. Gökhan'ın şüpheli ölümü herkeste şok etkisi yaratır. Polis tarafından kamera kayıtlarının olabileceği açıklanınca Nazan, korku içinde kalır. Kızlar katili bulmak için görüntülerin peşine düşer.

'Kim Milyoner Olmak İster?' 534. bölümüyle bu akşam ekranlarda

ATV'de bu akşam ekranların fenomen yarışması Selçuk Yöntem'in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? var. Dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı atv ekranlarında devam ediyor. Yarışmada toplam 12 soru yer alıyor. Bu on iki soruyu yanıtlamak için size 4 joker hakkı sunuluyor. Ayrıca 2 barajınız var. Baraj sorularını doğru yanıtladığınızda o ana kadar kazandığınız ödül her halukarda sizin oluyor. 12. soruyu da doğru yanıtlarsanız kazanacağınız ödül tam 1 Milyon TL.

1 Şubat Pazartesi ATV yayın akışı programı

06:45 Kahvaltı Haberleri

Haber kaynağına ait sayfanın adresi

http://www.karar.com/hayat-haberleri/1-subat-pazartesi-atv-yayin-akisi-kim-milyoner-olmak-ister-canli-izle-70547    

Yorumlar