Anasayfa /  Kültür sanat

Zaman Zaman Güneşli: İlişkiler, evlilikler ve vazgeçişler üzerine bir romanı!

Aslı Ilgın Kopuz'dan ilişkiler, evlilikler ve vazgeçişler üzerine etkileyici bir roman. İçeride, yeni zamanların yalnızlığı üzerine çok da duymak istemediğimiz gerçekler var.

Abone ol
Abone ol 17 Eylül 2023 23:13

ASLI ILGIN KOPUZ'DAN ILIŞKILER, EVLILIKLER VE VAZGEÇIŞLER ÜZERINE ETKILEYICI BIR ROMAN.

Toz duman çökünce hayat yeniden dönmeye başlıyor orta yerde. Tüm yaralara aynı ilgiyi göstermeye çalışarak, çırpınarak, aceleyle. Bazen acıları dindirmeyi başarabiliyor. Ama arada sırada ne yönden estiği belli olmayan rüzgâr, tüm yaraların yeniden açılabileceğini hatırlatarak türlü sanrıya neden oluyor, huzur bırakmıyor. Paranoya rüzgârı bol bir mevsim.
 
Aslı Ilgın Kopuz, genellikle bulutlu, zaman zaman güneşli hayatlarımıza kendi açtığı pencereden cesur bir gözle bakıyor. Şehrin insanının gürültücü ama özünde sakil, pespaye yaşamını bu kısa ama üzerinde uzun uzun konuşulması gereken romanla otopsi masasına yatırıyor.
 
İçeride, yeni zamanların yalnızlığı üzerine çok da duymak istemediğimiz gerçekler var.

KÜNYE

Kitap Adı: Zaman Zaman Güneşli
Yayınevi: Can Yayınları
Yazar: Aslı Ilgın Kopuz
Dizi: Can Klasik
Tür: Roman
Sayfa sayısı: 128
Fiyat: 95,00 TL
 

ASLI ILGIN KOPUZ KİMDİR

İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdikten sonra çeşitli gazetelerde dış haberler editörü olarak çalıştı. Kitap ve makale çevirileri yaptı. İlk romanı Kış Salkımı 2019'da Yitik Ülke Yayınları'ndan çıktı. Senarist olarak çalışıyor. İstanbul'da yaşıyor.

Yorumlar