Anasayfa /  Politika

Ümit Özdağ'dan önemli uyarı: Fransa'da yaşananlar Türkiye'de yaşanacakların habercisi

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, "Sahillerdeki işgale dur" yürüyüşüne, parti üyeleri ve vatandaşlar da katıldı. Bursa Gemlik'in Kumla plajına yürüyen vatandaşlar, "Ülkede mülteci istemiyoruz" sloganları attı. Yürüşte konuşan Ümit Özdağ, Fransa'da yaşanan olaylara dikkat çekerek uyardı

Abone ol
Abone ol 01 Temmuz 2023 21:58

Ümit Özdağ'ın yürüyüşüne, parti üyeleri ve vatandaşlar da katıldı. Bursa Gemlik'in Kumla plajına yürüyen vatandaşlar, "Ülkede mülteci istemiyoruz" sloganları attı.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ yaptığı açıklamada önemlibir uyarıda bulundu!

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ: "Fransa'da yaşananlar Türkiye'de yaşanacakların habercisi. Türkiye'de hadiseler çıkarsa Fransa'daki hadiseler bizdekinin yanında çocuk oyuncağı kalır. Çünkü terör örgütleri Fransa'da silahlı bir altyapıya sahip değil. Ama Türkiye'de IŞİD'inden El Kaide'sine hepsinin silahlı altyapıları var."

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ Mudanya Mütareke Anıtı önünde konuştu: "Burası tatil köyü değil, vatan toprağı Birilerinin yazdığı senaryolara ve oyunlara gelmeyelim ve sakinliğimizi koruyalım. Bu işi sandıkta çözeceğiz. Artık bu sığınmacıların zorla gönderilmesini savunan bir parti var. O da Zafer Partisi."

Özdağ'ın konuşması, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" ve "Ülkede mülteci istemiyoruz" sloganları eşliğinde sonlandı.

 

Yorumlar