Anasayfa /  Yaşam

Yüz yüze eğitime kar engeli! İşte tatil edilen iller

Zonguldak, Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ ve Sakarya'da kar yağışı nedeniyle okullarda yarın yüz yüze eğitim yapılamayacak. Konuyla ilgili Valiliklerden son dakika açıklaması yapıldı.

Abone ol
Abone ol 15 Şubat 2021 07:26

Zonguldak, Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ ve Sakarya'da kar yağışı nedeniyle okullarda yarın yüz yüze eğitim yapılamayacak. Konuyla ilgili Valiliklerden son dakika açıklaması yapıldı.

İstanbul dahil 15 ilde yoğun kar ve buzlanma nedeniyle bugün başlaması planlanan yüz yüze eğitim ertelendi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, ''Bütün eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 17.02.2021 Çarşamba gününe kadar ara veriyoruz'' ifadelerine yer verildi. 

Tekirdağ, Kocaeli, Yalova ve Bolu'da da bugün başlaması planlanan yüz yüze eğitimin 2 gün ertelendiği bildirildi.

Edirne, Bartın, Kırklareli, Kütahya, Balıkesir, Sakarya, Karabük, Uşak, Sinop ve Çanakkale'de ise eğitime 16 Şubat Salı günü başlanacak.

 

YÜZYÜZE EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLDİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çanakkale'de etkili olan kar yağışı nedeniyle 15 Şubat Pazartesi günü bazı okullarda başlayacak olan yüz yüze eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı. Buna göre; Çanakkale'de yüz yüze eğitim 16 Şubat Salı günü başlayacak. Ayrıca tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olan engelli personel ile hamile personel de, yarın idari izinli sayılacak.

ZONGULDAK'TA DA EĞİTİME KAR ENGELİ

Zoguldak Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, kentte yoğun kar yağışı beklendiğinden buzlanma ve don olayı gibi ağır kış koşullarının olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi amacıyla İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca kararlar alındığı belirtildi. Açıklamada, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı özel ve resmi okullarda 15 Şubat Pazartesi günü başlayacak yüz yüze eğitimin, 1 gün süreyle ertelenmesinin kararlaştırıldığı bildirildi. Eğitimin aksamaması için pazartesi günü uzaktan eğitim yapılacak.

Yorumlar