Anasayfa /  Foto Galeri

Yurt geneli her yer yağmurlu! İşte Meteoroloji'den 1 Kasım il il hava durumu

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre, Türkiye'nin büyük bölümü sağanak yağışların etkisi altında. Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun büyük kesimi yağmurlu olacak. Yağışların Akdeniz Bölgesi'nde kuvvetli olması bekleniyor. İşte Meteoroloji'den 1 Kasım il il hava durumu

Yurt geneli her yer yağmurlu! İşte Meteoroloji'den 1 Kasım il il hava durumu - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Yurt geneli her yer yağmurlu! İşte Meteoroloji'den 1 Kasım il il hava durumu - Sayfa 3

RÜZGAR: Karadeniz kıyıları ile Marmara'da kuzey ve batı, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Yurt geneli her yer yağmurlu! İşte Meteoroloji'den 1 Kasım il il hava durumu - Sayfa 4

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Antalya, Isparta, Aydın, Muğla, Tunceli, Muş, Bingöl çevreleri ile Diyarbakır’ın doğusunda yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.