Anasayfa /  Foto Galeri

Yukatel Adana Demirspor Trabzonspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Yukatel Adana Demirspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadı'ndaki maçı ev sahibi ekip Luis Nani'nin golüyle 1-0 kazandı. İşte Yukatel Adana Demirspor Trabzonspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Yukatel Adana Demirspor Trabzonspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 1

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Yukatel Adana Demirspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadı'ndaki maçı ev sahibi ekip Luis Nani'nin golüyle 1-0 kazandı.

Yukatel Adana Demirspor Trabzonspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 2

Geride kalan 8 lig maçında 5 galibiyet ile 2 beraberlik alarak 17 puan toplayan Yukatel Adana Demirspor, milli araya 3. sırada girmeyi garantiledi. Son üç karşılaşmasında Beşiktaş'i 4-2, Coredon Alanyaspor'u 4-0 yenen Adana ekibi, Trabzonspor maçını da kayıpsız geçerek galibiyet serisini üç maça çıkardı. 

Yukatel Adana Demirspor Trabzonspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 3

Geçen hafta ligde sahasında Siltaş Yapı Pendikspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor ise zorlu deplasmandan istediğini alamadı. Bu sezonki dördüncü mağlubiyetini alan bordo mavililer, milli araya 12 puanla girdi. 

Yukatel Adana Demirspor Trabzonspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 4

Bjelica'dan 4 değişiklik 


Trabzonspor'da teknik direktör Nenad Bjelica, Akdeniz ekibi karşısında 4 değişikliğe gitti. Pendikspor maçında kırmızı kart gören Batista Mendy ile sakatlığı süren Filip Benkovic bu maçta kadroda yer almazken, Pendikspor karşısında ilk 11'de yer alan Mehmet Can Aydın ile Trezeguet yedek soyundu.


Bjelica, bu oyuncular yerine Pendikspor'a karşı sonradan oyuna giren giren Denswil, Larsen, Berat Özdemir ve Fountas'a bu maçta ilk 11'de yer verdi.


Patrick Kluivert ise, geçen hafta kendi sahalarında 4-0 yendikleri Corendon Alanyaspor maçının ilk 11'indeki isimlerden Yusuf Erdoğan ve Balotelli'yi yedeğe çekti, bu oyuncular yerine cezası biten Rodrigues ile Alanya karşısında oyuna sonradan giren Niang'a forma verdi.